Nisan od 50t eura, al jesan od 30.. Al po tvojima komentarima mi se cini da ti nisu svi na broju i da nisi sve vozia....
''Sto prosjecnom covjeku na cesti znaci snaga na okretajima ispred samog maksimuma? Nista. To je za svakodnevnu voznju nepotrebno.''
Znaci dizel kojem je max snaga na 4500 okretaja i tu ga vrtis a max mu je 5500 to je normalno... a benzincu kojem je max snaga na 7500 i tu ga vrtis a moze do 9500 to nije uopce normalno ?
Jel uopce znas zasto dizel vrti manje okretaja ?
7l za auto od 1300kg i 105 tebi previse ? a sta to dizel vozi na zrak ? Daj molin te...
A to za japance necu niti komentirat...
Ako novi audi a6 sa 313ks na dizel, 21" kotacima i quattro pogonom svima u firmi trosi prosjecno 7-8 litara kako onda ovo za golf nije puno?
Evo ti jednog primjera. Vozim ti ja tog audija na autocesti u 7 brzini na 2000rpm. Brzina pokazuje 150 a potrosnja 5.5l, nas 4 u autu. Na svako preticanje kad das gasa, u ekononicnom modu nece prebaciti u nizu brzinu nego ce ostati u 7 i onda vidis koliki to cudo ima momenta. Od 2000 okretaja vuce do 5500 bez stajanja, nema rupa, nema sranja, nema gluposti. Sano vuce i vuce.
A kad taj isti auto se vozi po gradu, pogodi kako se vozi? Do 2500 rpm. Nema potrebe preko, momenta ima koliko hoces i samo vuce. Nemoras ga razvlaciti ko benzinca kad hoces preskociti nekoga. I pogodi jos jedbnu stvar? Trosi u takvim uvijetima i do 5l manje od turbo benzinca. Kako znam? Pa imamo jos tri turbo benzinca audija u firmi. Rednom Audi A4 DTM, TTS i TTRS. 300ks, 272, i 600ks.
Turbno benzinci imaju vecu snagu i sve to stoji ali to jednostavno nije za svaki dan a pogotovo za po gradu nije prakticno. Da prosjecni covjek mora vrtiti auto po gradu da bi zaobisao nekoga, pa to bi bio masakr na cesti. Sori ali dizel je to napredniji od benzinaca za takve uvijete voznje. Staza je druga prica ali i sa nje ti mogu prenjeti dojmove o brzini na stazi kad je isti covjek vozio i koliko je koji na kraju potrosio goriva