140ks?to postoji nekakav 318is ili je pojačan.ima moja cura 318ci e46.118ks i ako se mene osobno pita loše ide zapravo standardno za takvu konjažu.ljep je auto i dobar za svaki dan ali uspoređivat ga u performansama,udobnosti i užitku u vožnji sa u mojem slučaju pontiacom firebird 6.6 iz 78. je nemoguće.jedina prednost je držanje ali kad sjedneš u ovaj brod to te najmanje muči.možete vi srat po američkim autima,današnje neću komentirat jer znam da nisu u koraku s europskim i japanskim po ovjesu ali auto koji će sa motorom starim 35 godina palit svaki put i nakon miljun kilometara od prve i palit gume iz 30km/h čim stisneš gas sa gumama 295,a ima serijski klimu,el podizače prozora,i u koži sve do krova,a kad sjedneš u njega najrađe bi sve krevete spalio.ja osobno volim bmw.dapače od svih europljana koji nisu "superauti" to je jedini za kojim će mi uvijek curit sline ali vidite dva i provozite jedno američko auto i mislite da znate sve.ohladite malo.nemoj se uvrijedit ovim jer mislim da ništa nisam uvrijedljivo napisao,a niti osobno ali samo je bila prilika pa sam se tebi obratio.
Pozdrav!