I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ajdeeee kolko vas iam sa podrucja ZGBa...kaj ste tolko lijeni za druzenje?!
to je ovdje na žalost normalno! očekuj da će nas 2 u vrh glave 3 doći iz zagreba
mislim da ce konacni dogovori ipak pasti u subotu navecer jer je kisa pocela padat i trebala bi prestat sutra popodne tak da cemo onda vidjet sta cemo i kako cemo.
Citat: 2TDottore - 03 Listopad, 2008, 23:27:44mislim da ce konacni dogovori ipak pasti u subotu navecer jer je kisa pocela padat i trebala bi prestat sutra popodne tak da cemo onda vidjet sta cemo i kako cemo. naravno! To sam i reko... Ja nejdem ak bu kiša u nedelju. Da je nedelja prije 4 godine onda bi išel Dottore pazi da si motor ne zašpricaš
e dottore, gdje si u novom zagrebu? ja dolazim iz pravca gorice pa bi mogli skupa do one benzinske u podsusedu!
onda bi se mogli na onoj benzinskoj kod rotora sastati! samo da kiša prestane! ni meni se neda po kiši bahuljati kroz zagorje
Citat: robert - 03 Listopad, 2008, 23:43:02onda bi se mogli na onoj benzinskoj kod rotora sastati! samo da kiša prestane! ni meni se neda po kiši bahuljati kroz zagorjemoze.nadjemo se u 8:45.mislim da nam je 15min dosta do podsuseda.dogovorit cemo se jos sutra navecer kad vidimo vrijeme.
Citat: 2TDottore - 03 Listopad, 2008, 23:47:17Citat: robert - 03 Listopad, 2008, 23:43:02onda bi se mogli na onoj benzinskoj kod rotora sastati! samo da kiša prestane! ni meni se neda po kiši bahuljati kroz zagorjemoze.nadjemo se u 8:45.mislim da nam je 15min dosta do podsuseda.dogovorit cemo se jos sutra navecer kad vidimo vrijeme.kreni ranije. Jer po tebi je 15 minuta pol sata! Ili najbolja mi je ona tvoja: "Ma minutu imaš do savskog mosta". Putoval s tramvajem 7 minuta i još najmanje 10 minuta pješice od tebe do tramvajske stanice + čekanje tramvaja. Sve skupa oko 20-25 minuta. Al NE! Imam minutu do savskog mosta.Kod mene si za pol sata u krškom, baš sam danas gledal, ima 27 kilometara od mene do tam.Dečki samo dojdite do 9 u podsused i to je to
doci cemo i prije ne brini.nemoj da moram skidat rekorde jer znas vrlo dobro kak se vozim po gradu i između auta i kamiona kad imam inspiraciju.
Citat: 2TDottore - 04 Listopad, 2008, 00:22:30doci cemo i prije ne brini.nemoj da moram skidat rekorde jer znas vrlo dobro kak se vozim po gradu i između auta i kamiona kad imam inspiraciju.Tebi ne treba puno inspiracije. Svaki tramvaj koji je zguljen na visini ručki motora je 98% šansa da je zguljen od tvojih ručki.Volim noret među autima al to kaj ti delaš je samoubojstvo
samo se ti igraj s talentom. Jedanput bude ne-daj-Bože malo preusko a ti buš ga imal 80 po čukici. I kaj onda?Daj se rađe moli da ne pada kiša u nedelju nego kaj me raživciraš stalno. Ide mi se fakat na taj tour!