da pricaj mi o komplikacijama...napravio sam ja koncep od cijevi xD al msm da cu stavit onaj pleh 5mm u obliku polini torsena i minken...
Dns cu to sve nacrtat u 3d pa bumo vidli
nego nisam nigdje procito jesi dizo samo zadnji kraj ili si i spušto prednji?
pa ovako što se tiče spuštanja i dizanja... znači na slici na 116str vidiš da kod mene mašina stoji čak i prirodnije nego na serijskom sf-u tj više je vodoravna...
to je zato što nisam samo produžio serojski nosač, već sam ga dao navariti prema dolje, tako da se mašina spusti malo dolje i bude što više prirodno...
e sad, kad sam to napravio morao sam kemijati za amortizer, pa sam se odlučio za ovaj od nexusa, pošto je on puno veći od svih serijskih za 50ccm i onda sam njega stavio da ne bi morao stavljati hajdžekera od 10cm
i tako je zadnji kraj povećan uzdignut za 13 cm u odnosu na serijski...
što se prednjeg kraja tiče, tu sam samo stavio vilicu od roxa, naravno dao sam istokariti puni stup i samo ga upresat u most od rox vilice...
vilica je znači maximalno podignuta, tj. tubovi više ne mogu "dole" iz mosta... i gore su vire doslovno milimetar iz mosta... tako da ga samo mogu još spustiti dolje, ali mislim da je ovo dobro... i tu sam ajmo reći spustio ga za 7cm u odnosu na utege na ručkama... ali ne treba se mjeriti po tome, nego po nosu od skutera, koji je na kojoj visini...