glupost, nemam nista protiv nikog, vecinu modova sam upoznao, svaki je ono ok, nezz onda sto glume ode, to je isto kao kupis karikiram LOTUS i sad napravis od njega selo tuning, i kao tvornica ti da opomenu jer se ne drzis njenog asortimana dodatnih dijelova... koji K?
Ako je neciji skuter i necija tema nek se radi i pise sto god dopusti vlasnik teme...
a za izgled i apdejte i sluzi PROJEKT ( znaci onaj bez komentara)
i tu mozes sve novo saznati bez uplitanja drugih clanova
evo znam da cu se raspisat
ali sad samo stef sjeti se
prvo je robi poceo provodit njegovu vladavinu straha, pun k nas je dobilo bann sto u temama, sto u offu, dalje, neki K je imao svojih osobnih problema pa je poceo pametovati drugima sto da pisu, tj nepisu jer ce imati bann
bilo je isto i sa christianom i jos nekima no nebitno..
cim bi takav val sranja od nekog moda dosao, bilo bi barem 10 tema u prituzbama da koji k misle s tim, svaka je zavrsila lokotom ili laganim odj#bom....
forum je stvoren od forumasa, i ako nema njih i nemaju slobodu, forum je mrtav...
a ako se ovako nastavi, moze i webšop zatvoriti jer ce pun k ljudi koji vecinom SPAMAJU prestati kupovati jer ce im ici na onu stvar sranja koja se rade...
razmisli malo o tome
nemam nista kontra tebe, znam da si zajebant i sasvim ok lik, vise govorim opcenito