Kakvi se savjeti tu daju, strasno... i onda ovi koji se nis ne kuze bezveze popuse jer slusaju savjete onih koji misle da nes znaju, a nemaju pojma.
S dell 19 na tak slabom setupu neces osjetit NIKAKVU razliku, naravno osim ak nisi cudo prirode pa osjetis kad skuter dode 0-80km/h za pol sek brze neg s dell 17,5.
A ovi koji preporucuju dell 19 za base kit mogli su odma napisat da ti treba komplet dizni, ler dizni, igli, klipica, a cak i drugih dijelova (cijena tog sve je ko jedan dobar dell 17,5) da se to ustela na base kit jer dell 19 je sam po sebi raden za jace cilindre i moras ga "downgradeat" da radi na slabijem cilindru+ vjerovatno se mao poigrat s airboxom. Naravno mozes uvijek ko i 90% foruma naserafit dell 19 stavit gljivu i onda otvarat teme skuter mi trosi 5 litara na 50km.
Dellorto 17,5 je taman za base kiteve tipa dr evo, malossi sport, polini sport...a oni koji kazu da su s 19 dobili bolje rezultate seru, jer jedino kaj su mogli dobit je za litru vecu potrosnju. Mkar tesko je na forumu doc do pravih informacija kad se redovno voze frgici zadihtani diht masom, sa spiganim iglama, preradenim cokovima....
Moja preporuka je 17,5 PHBN LS zbog rucnog coka i tupe igle i opcenito stedljivih unutarnjih postavki. TS je nesto agresivniji i mrvicu bolje skut povlaci kod ponovnog dodavanja gasa, al i trosi par deci vise.