Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Zbunjen skroz lol  (Posjeta: 6737 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline X-Thug

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Osobni Text?
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
Odg: Zbunjen skroz lol
« Odgovori #20 : 01 Kolovoz, 2008, 23:36:32 »
boli me k**ra* za novi zakon,,,imam A kategoriju od prosle godine i nemoze je pretocit u A2 da me jebes,ili kakve vec kombinacije postoje...jedino me jebe za B kategoriju sto nesmijem vozit 100+ks zato sto mi nijedan auto nema ispod... a i rijetko se proizvode dobri auti ispod 100ks...jedino sto nas oce sjebat da kupimo daciju logan,tico ili TATA-u pa da se mladi vozaju kao penzioneri...a moja stara koja krece na benzincu samo sa kvacilom ona smije vozit jaguara bemti slona

sta nije ogranicenje 75 ks ili 105 konja
...........1...........8...........7...........

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #21 : 02 Kolovoz, 2008, 08:31:21 »
106 onaj jedan je vozač koji nezna propise.

iliti da svi bolje kuže što pričam.

piše se 105 a čita se 106. ste razmeli.
« Zadnja izmjena: 02 Kolovoz, 2008, 08:33:12 mrcina »
Piaggio X9 250  Black Box

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #22 : 03 Kolovoz, 2008, 15:43:54 »
ja sam polozio za A! sa 16 godina, sa 18 sam dobio A i B kategoriju...znaci do nedavno sam ima A A1 B M i one traktorseke...kaj sad ja po novom zakonu gubim A makar sam ju dobil prije novog zakona??

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #23 : 03 Kolovoz, 2008, 16:04:33 »
negubiš niš

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #24 : 20 Kolovoz, 2008, 00:18:58 »
taj zakon je tako glupo napravljen da je to strasno  :punicemi:

Online 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #25 : 20 Kolovoz, 2008, 02:30:35 »
Samo da malo ispravim...
Radi se o 75kW sto bi bilo oko 102 KS.

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
« Odgovori #26 : 20 Kolovoz, 2008, 22:14:03 »
Samo da malo ispravim...

je ali ogranicenje je 105/6 kako mrc kaze,uostalom ja mislin da je taj zakon dobar sa ogranicenjem snage i za aute i skutere,jer ti u te dvi godine steknes sigurnost na cesti...mislim ja po sebi znam ja sebi nebi da nesto jace od fice
...........1...........8...........7...........

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #27 : 02 Rujan, 2008, 01:12:56 »
Samo da malo ispravim...

je ali ogranicenje je 105/6 kako mrc kaze,uostalom ja mislin da je taj zakon dobar sa ogranicenjem snage i za aute i skutere,jer ti u te dvi godine steknes sigurnost na cesti...mislim ja po sebi znam ja sebi nebi da nesto jace od fice

Krivo zboriš. Piše ti u zakonu da je mladim vozačima ograničena snaga automobila do 75kW odnosno 102 konja kak ti je Alfa rekao.

E sad jedno pitanje. Ja sam polagal B kategoriju dok je bil onaj zakon "iza 11 navečer" nema vožnje i ta sranja i prošlo mi je dvije godine, odnosno, prošlo je već i 3 i pol godine i sad je 17.6.2008. stupil na snagu novi zakon koji me nazad vraća nazad na mladog vozača koji je po novoj definiciji iz Zakona svaka osoba u razdoblju od 18 do 24 godine.

Znači li to da sam bio, prestao bit, i sad opet postao mladi vozač??
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #28 : 02 Rujan, 2008, 10:24:27 »
neam retro uvođenja.
dakle ako imaš tri godine nisi po zakonu mladi vozač.

Offline White

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: kx 125
  • Moja Kaciga: Suomy exploler
« Odgovori #29 : 09 Rujan, 2008, 20:16:38 »
sad položiš A1 i onda voziš do 125ccm, čekaš 2 god i automatski dobiješ A2 i tek tad voziš 200ccm, odnosno A2 je ja mislim za do 600 ccm
a čista A je sveee

jesam fulo gdje :icon_scratch:

je i ja sam mislio to sad polagat za 125.ali posto je ovaj novi glupi zakon :BangHead: :tuptup:.... :icon_scratch: :o  mislim da se neisplati sada polagat za 125 i onda sa 18 ponovno??savjet stod a napravim sacekam ili polozim?
« Zadnja izmjena: 09 Rujan, 2008, 20:21:10 White »

Offline majic_sk

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: sr 50
« Odgovori #30 : 09 Rujan, 2008, 20:31:17 »
sad položiš A1 i onda voziš do 125ccm, čekaš 2 god i automatski dobiješ A2 i tek tad voziš 200ccm, odnosno A2 je ja mislim za do 600 ccm
a čista A je sveee

je i ja sam mislio to sad polagat za 125.ali posto je ovaj novi glupi zakon :BangHead: :tuptup:.... :icon_scratch: :o  mislim da se neisplati sada polagat za 125 i onda sa 18 ponovno??savjet stod a napravim sacekam ili polozim?
ne ne...sa 16 položiš za A1...onda čekaš do 18 godine i samo odeš u murju da ti poštambiljaju A2 što te košta nekih 50ak kuna biljega ( koja usput nije ograničena kubicima već sa 35kW) i onda čekaš do 20 godine i odeš u murju da ti stave štambilj na A kategoriju  :icon_thumright: :icon_thumright:

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • Mjesto: Rijeka
« Odgovori #31 : 10 Rujan, 2008, 14:49:54 »
a čista A je sveee

ne ne...sa 16 položiš za A1...onda čekaš do 18 godine i samo odeš u murju da ti poštambiljaju A2 što te košta nekih 50ak kuna biljega ( koja usput nije ograničena kubicima već sa 35kW) i onda čekaš do 20 godine i odeš u murju da ti stave štambilj na A kategoriju  :icon_thumright: :icon_thumright:

Mislim da za A2 moraš ponovno vožnju položit, pa opet za A vožnju!

Offline fic

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zaprešić
  • Moj Skuter: nekakav vxr 209
« Odgovori #32 : 10 Rujan, 2008, 14:52:10 »
a čista A je sveee

Mislim da za A2 moraš ponovno vožnju položit, pa opet za A vožnju!

nemoraš, ja sada polazem i sve sam se raspitao i za motor vise nikad nista polagat ili bilo sta slicno (osim ak ti ju ne uzmu)  :icon_thumright:
Napucam gas do daske, maknem dasku i jos stisnem gas!!!!!!!!!