Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: broj skutera na cestama pao za 50%  (Posjeta: 11737 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sekula2009

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skuteraš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: broj skutera na cestama pao za 50%
« Odgovori #60 : 11 Srpanj, 2013, 17:16:03 »
Nije se meni cilj voziti uokolo i mlatiti se sa ljudima... Ovo su tako, dva primjera koliko neko tko je kriv svojom agresijom može unesrećenog zbuniti, čak i preplašiti... Mene ne tako lako jer sam predugo na cesti ali ako se ne snađeš, možeš i najebati + ispasti kriv... Ovom dečku sa linka gore su pukle obje ključne kosti... On neće na motor bar godinu dana, 100%...

a dobro je to šala samo kad si ljut to ti je tako meni je kraj kuće dućan i pješački i ja s biciklom idem po nogostupu i neka isto tako babetina me skoro pobrala s tomosom  :icon_biggrin: i ona stane na sred ceste da će znamnom a ja uteče prema gradu ubi me zamalo.

Offline zekozna

• `Ko zna-zna!
  • moderator
  • Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • Mjesto: Velika
  • Moj Skuter: Hexagon LX125 4t
  • Moja Kaciga: IXS StormHX2400
  • MojSetup: Serial
  • MojSpuh: Home made
« Odgovori #61 : 11 Srpanj, 2013, 17:16:29 »
Kod sestre je na odjelu... Danas operiran, nabio koljeno, kralježnica ok, kosti će zarasti... Naravno, cijeli Pakrac odma laje "mlad, lud, divljao pa kriv..." ... Stoka ljudska, uvijek im je kriv onaj slabiji...
« Zadnja izmjena: 11 Srpanj, 2013, 18:33:38 zekozna »
Kratko i jasno - bez vozacke nemas kaj radit na cesti. Boli me k**ra* koliko dobro znas vozit.

Offline nomad

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Velika Mlaka
  • Moj Skuter: Aprilia SR GT 200
« Odgovori #62 : 11 Srpanj, 2013, 21:29:08 »
Kod sestre je na odjelu... Danas operiran, nabio koljeno, kralježnica ok, kosti će zarasti... Naravno, cijeli Pakrac odma laje "mlad, lud, divljao pa kriv..." ... Stoka ljudska, uvijek im je kriv onaj slabiji...

Voznja po gradu kod nas je sigurna samo u oklopnom vozilu, da imas oci i na ledjima bilo bi ti malo.
Ja se sa tom situacijom borim svaki dan, najgori su izlazi sa parkinga tu mos najebat dok trepnes. I zapravo me cudi sto je tako malo nesreca.

ali bitno da znaju trubit ko majmuni kad ih preteknes na semaforima.

Od kako je Gudi poginuo zgadilo mi sve, kakve sam komentare morao slusat.
When this baby hits 88 mph, you're gonna see some serious shit.

Offline sekula2009

• OPREZ na tržnici
  • forumski skuteraš
  • *
« Odgovori #63 : 11 Srpanj, 2013, 22:17:45 »

Voznja po gradu kod nas je sigurna samo u oklopnom vozilu, da imas oci i na ledjima bilo bi ti malo.
Ja se sa tom situacijom borim svaki dan, najgori su izlazi sa parkinga tu mos najebat dok trepnes. I zapravo me cudi sto je tako malo nesreca.

meni su najbolji kreteni koji mi izlete kad idem s biciklom i on se čudi i onda mi je najžešće kad mu šakom opalim haubi  :toothy3:

Offline gricko

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: split
  • Moj Skuter: gilera runner 70
  • MojSetup: s6 racing mk2-70,polini hi-speed,torque control malossi,
  • MojSpuh: s6 R1200
« Odgovori #64 : 11 Srpanj, 2013, 22:44:14 »
sakom po haubi razbijes ruku i malo stete napravis,i sta je najgore,mores i bit natjeran da platis,odma u zvale i ne more rec ko ga je udrija,a ako mu prste pogazis,ne more ni napisat dok ne pobignes na brod

Offline zekozna

• `Ko zna-zna!
  • moderator
  • forumski skuteraš
« Odgovori #65 : 11 Srpanj, 2013, 22:56:00 »

Ja sam po Pakracu puno vremena proveo... Žicu vjerovatno znaš, to mi je šogor... Sa Žigom, Nenom, Buhom,  Vinjom, sam puno cuge popio dok sam sestri na roditeljske dolazio,...
Znam sve ceste i uličice u Pakracu i okolnim brdima... ne bih volio tamo živjeti i imati motor... Kud se vozi ko da su pokrali aute, tu je pola grada jednosmjerno...
Jednom sam ostao zaglavljen između dvije rampe sa fiestom tamo prije benzinske kad ideš prema pilani...
Uglavnom, grad gdje niko nikoga u prometu ne poštuje...
Kratko i jasno - bez vozacke nemas kaj radit na cesti. Boli me k**ra* koliko dobro znas vozit.

Offline SrkiB94

• Tržnica : (+4)
  • forumski skuteraš
  • Kina sine Kina
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Poreč
  • Moj Skuter: Aprilia SR150
  • Moja Kaciga: AGV K3 Donkey
  • MojSetup: bit će aBd
  • MojSpuh: Giannelli Freeway
« Odgovori #66 : 11 Srpanj, 2013, 22:58:55 »
joj šta ste sad napravili..sad će svi pokupovat kacige samo da nekog zviznu..i više neće u modi biti što lakše kacige nego obrnuto da šteta bude veća..kraljevski komentari  :laughing6:
ma samo gass
:peugeot: :aprilia:
iznad svega čast

Offline zekozna

• `Ko zna-zna!
  • moderator
  • forumski skuteraš
« Odgovori #67 : 11 Srpanj, 2013, 23:12:49 »
Nemojte da vas ko nalupa zbog toga sa kacigom, jbg, meni se par puta dogodila situacija gdje mi je to bilo prvo pri ruci, bio sam 100% u pravu i ispravan i nisam riskirao da time dodatno ozlijedim sebe ili oštetim motor. Budite svjesni da uvijek od budale ima veća i od pametnjakovića pametniji...

Da je ispravno to što sam napravio - nije... Da je cilj postignut - jest... Da sam mogao najebati i dobiti batina od nekoga - u najmanju ruku...

Jedno je kad mi ovako lajemo online ali u stvarnosti je to puno drugačije i puno adrenalina, emocija, očaja, ljutnje,... Nisam inače neki agresivac ali kad sam ugrožen...
... ne biram sredstva...

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #68 : 12 Srpanj, 2013, 07:54:16 »
najveći problem kod biciklista je taj što nemaju poznavanje osnovnih prometnih propisa, nemaju nikakvu autoškolu završenu, prema tome sjedaju za volan vozila i izlaze na ceste bez poznavanja prometnih propisa. još je tu doza arogantnosti i bahatosti svojstvena ovom mentalitetu i eto recepta za sranje.
okej, ja sam za bicikle, i ja ga imam, ali gradovi bi trebali organizirati makar besplatne tečajeve sigurne vožnje sa prometnim propisima, a ne da mi student koji nikada nije vozio nijedno vozilo sjedne na bicikl i vozi mimo svih propisa.. :sad3:

Offline balki

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • idemo dalje...
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: Sportcity X50ie; X=3
  • Moja Kaciga: Nolan N80.8
  • MojSetup: Nadasve funkcionalna nakupina djelova
  • MojSpuh: Akrap
« Odgovori #69 : 12 Srpanj, 2013, 08:26:44 »
I ja bas juce komentiro zeni kak se zadnjih 2 tj svaki drugi dan skuterom vozam kuca-poso+ gluvarenje i nisam niti jednog prepostelanog sreo da stane na megdan. Prekjuce jedan jedini vrijedan odmjeravanja taman odlazio s parkinga na dolcu a ja taman parkiro;-)
Sto se tice incidenata i bicikala i auta uvijek ce svi biti na piku svima. Kad si u autu vidis skuterase kretene, kad si na biciklu pjesaci i psi su ti rak rana. Kad si skuteras svi te napadaju ko da imas metu nacrtanu... Ocu rec da ak se sam ne pazis nebu te ni Bog;-) Moramo znat da smo mali, brzi, zivahni, nepredvidivi, prodjemo svuda i tesko nas je predvidjeti i zato moras imat sve parametre u glavi i brzo oko i tek kada se vozis "u Matrixu" smanjio si sanse za ostavit kozu na cesti...
(24g vozackog iskustva na svemu sto ima kotace)
Stvarni život je iluzija izazvana odmakom od tastature

Offline sekula2009

• OPREZ na tržnici
  • forumski skuteraš
  • *
« Odgovori #70 : 12 Srpanj, 2013, 08:37:57 »
imao sam slučaj kad sam išao zubaru s biciklom i idem prema gradu i sad hoću odmah dok vozim se ubacit na drugu stranu,ali nemoreš cijela kolona i sad se malo raziđe i ništ vidim auto pokažem rukom skretanje i počnem skretat i kretenčina,budala,konjina,idiot koji misli da sam gluh nabije gas na autu odnosno ubrza i na mrtvo zakoči par metara iza mene i sad se čudim zašto je to napravio a to iza ugla stoji policajac i ja ostavim biciklo na sred ceste i reko jesi ti normalan ti misliš da sam ja glup da ne čujem da si ga išao ubrzat i najmerno na mrtvo zakočit jer je tamo policajac pa ću ja dobit kaznu a ono policajac dolazi i on počne srat da sam ja izletio a policajac kaže hahaha čuo sam te kako ubrzavaš i skoro si zgazio djete i oderega za kaznu i tad sam prvi put lupio šakom po haubi.  :toothy3:
« Zadnja izmjena: 12 Srpanj, 2013, 08:40:44 sekula2009 »

Offline ivanm

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #71 : 12 Srpanj, 2013, 08:55:01 »
 ;D

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #72 : 12 Srpanj, 2013, 09:00:13 »
Možda bi ti povjerovali da nisi ubacil ovaj dio sa šakom u priču  :icon_biggrin:
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
« Odgovori #73 : 12 Srpanj, 2013, 09:50:40 »
biciklisti su nekulturniji vozaci cak i od onih prdonja koi mi se s desne strane guraju kraj auta dok se vozim lagano u koloni i gledam dal mi bude razbil retrovizor ili ne..izletavaju na zebre bez da uspori ili pogleda uopce jel more proce i to iz parka di je zabranjerna voznja bicikla..a da mi lupi po haubi jos onda bi ja njega lupil autom.
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline zekozna

• `Ko zna-zna!
  • moderator
  • forumski skuteraš
« Odgovori #74 : 12 Srpanj, 2013, 10:04:06 »
Nego, Sekula, nosiš li ti kacigu na biciklu? Jesi educiran gdje o sudjelovanju u prometu? Upoznat si sa zakonom o sigurnosti prometa na cestama? S obzirom na tvojih 14 godina, dosta samopouzdanja imaš u svoje vozačke sposobnosti i poznavanje prometnih pravila... To mora da je od silnog vozačkog iskustva za guvernalima i volanima raznih vozila na motorni pogon i motornih vozila...

EDIT: U mom potpisu stoji odgovor na tvoje pitanje koje slijedi...
« Zadnja izmjena: 12 Srpanj, 2013, 10:06:55 zekozna »

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #75 : 12 Srpanj, 2013, 10:12:41 »
pisane su mnoge peticije o obrazovanju bicilklista, ja sam član sindikata biciklista ali đabe sve..
očito im nije u interesu obrazovati mlade o prometnim propisima, odnosno to da do 16. godine moraš imat kacigu i ne smiješ sudjelovat u prometu na cesti biciklom ako nisi u pratnji odrasle osobe..
ima još 10 ak pravila koja bi biiklisti trebali poštovat, pogotovo jer su nakon skuteraša druga najranjivija skupina sudionika u prometu..
ček s biciklim na cesti oduzimat prednost automobilima (viđam svaki dan) kaj takva osoba uopće ima u glavi?
riskirati svoj život i zdravljhe namjerno ignororajući propise i čineči opasne radnje u prometu, mislim za to stvarno moraš nemat mozga..
po meni bi trebalo položit kratak ispit potencijalnih biciklista o sudjelovanju u prometu i propise i imat neko uvjerenje o sposobnosti, u protivnom moš se vozit jedino po parku i šumi, po cesti nikako..

Offline Aprilia97

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Illegal :)*
  • Mjesto: Zlobin-RI
  • Moj Skuter: Runner
  • Moja Kaciga: HJC,Airoh,Uvex
« Odgovori #76 : 12 Srpanj, 2013, 10:23:52 »
Pao je broj i u Rijeci meni se cini,sve manje skutera na cesti,a sve vise neopreznih vozaca...

Možda bi ti povjerovali da nisi ubacil ovaj dio sa šakom u priču  :icon_biggrin:

Offline sekula2009

• OPREZ na tržnici
  • forumski skuteraš
  • *
« Odgovori #77 : 12 Srpanj, 2013, 10:39:36 »
ja vozim biciklo od 5 godine i nema kuda nisam s njime prošao i promjenio bicikala i bicikala motor od 11 godine traktor negdje s 12 nesjećam se a auto prvi put sjeo za njega s 14 godina s biciklom idem svakodnevno već od negdje 4 razreda u školi znam pravila nosio sam kacigu dok nisam ostao bez nje više puta a da me netko vidi na na sred ceste ravnica da joj ne vidiš kraja i još mi nabije gas i stane par metri ispred mene i čudi se pa ti nebi od šoka lupil po haubi opće to me smiruje :D grad i ljudi kad mi dignu živce mi je svakodnevnica u gradu pogotovo babetine koje ne vide volan i to vozi auto  ???

Offline zekozna

• `Ko zna-zna!
  • moderator
  • forumski skuteraš
« Odgovori #78 : 12 Srpanj, 2013, 10:44:55 »
Tvoje roditelje treba kazneno goniti ako je to istina a tebi zakonski zabraniti pristup internetu da neki nadobudni mladac slučajno ne bi u tebi prepoznao svog virtualnog heroja...

Offline sekula2009

• OPREZ na tržnici
  • forumski skuteraš
  • *
« Odgovori #79 : 12 Srpanj, 2013, 10:49:01 »
Tvoje roditelje treba kazneno goniti ako je to istina a tebi zakonski zabraniti pristup internetu da neki nadobudni mladac slučajno ne bi u tebi prepoznao svog virtualnog heroja...

jbg ja vam samo kažem svoja iskustva nikad me policija nije za ništa gonila niti što uvijek kad se nešto dogodilo su ostali krivi vozači ja oduvijek vozim biciklo cestom jer znam za što služi nogostup i biciklo me masu puta spasio i za čas obavim što treba i uštedim tati gorivo za auto.