samo si vi pucajte u glavu,mene čim završim faks čeka posao a ne biro kao 90% studenata ekonomije
Ahah. Koliko takvih poznam sa tom "vezom" pa ih eno na birou! Neznam šta te toliko privlači upast negdje preko veze? Mene bi osobno više privlačilo imat znanje pa da ne moram cijeli život strepit hoće li mi ta "veza" otići pa da dođe novi šef i najuri me. Kad imaš znanje imaš sve! Nemoj samo sad počet spiku da to u Hrvatskoj ne prolazi. Prolazi itekako
Nije da omaalovažavam ekonomiju al ima ih u Hrvatskoj NA BACANJE. Rađe nađeš neki drugi faks i tamo izgubiš te godine studiranja. Možda je tebi bbaš zanimljiva ta ekonomija al iz tvog prethodnog posta ja sam steka skroz drugačiju sliku
Šta brljaš ti?
tko je spomenuo uopće ikakvu vezu u državnim firmam ili nesto slično?
imam obiteljsku firmu koju treba neko preuzeti,a necu sigurno voditi firmu sa nekim faksom koji nema veze s njom..
i ekonomiju sam si zacrtao da ću studirati jos prije par godina,i to me bar zanima za razliku od svih ostalih fakulteta...
a i kažu da je studentski život najljepši,ne želim da od tog studiranja nemam vremena za nista drugo tj. socijalan život...pa da recimo upišem medicinu i učim po 10 sati dnevno,imam par prijateljica koje ju studiraju i doslovno nemaju život,jer uče po cijele dane i to je sve sto znaju...ko to voli nek izvoli,sto se mene tiče ne hvala!
Isplatit ce se to njima u životu,to uopće nije upitno...ali hocu ti reci da ce najljepse godine provesti grijajući stolicu po cijele dane...meni se život pozna po tome sta cu napraviti do 25-30 godine i hocu se sto vise zabaviti i izlaziti...znam ogroman broj ljudi koji su sada u godinama i sada žale sto nisu zabavljali dok su bili mladi,eno puni su klubovi tih matoraca koji imaju izgubljeni životni kompas pa sa 40 godine skaču u diskaču sa djecom!