I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Znači ovako problem poslal sam rosstu pitanje za auspuh na dva njegova e-maila i ni na jedan mi nije odgovorio već dva tjedna da li neko ima možda broj telefona da ga nazovem ili neš jer mi je dosta hitno???
Citat: black-rox - 24 Srpanj, 2008, 17:44:48Znači ovako problem poslal sam rosstu pitanje za auspuh na dva njegova e-maila i ni na jedan mi nije odgovorio već dva tjedna da li neko ima možda broj telefona da ga nazovem ili neš jer mi je dosta hitno???eto kad je vec otvorena ova tema da ga nemozes dobit.Ja sam ti poslao par pm-ova ti nis,dodao sam te na msn pisem ti kad si online ti nis,ljepo ti pise u potpisu da prodajes djelove za scoot,zakaj se onda nemres javit???
Neznam ko mi je obrisal post ali ja se držim onoga šta kažem glupan je i gotovo totalno nekulturno od njega neka bar odgovori ko te jebe
cudno, taljanima se odmah javi i napravi posao, bit ce da ima nesto sa hrvatima icon_biggrin
A jeste vidli koliko ti spuhovi kostaju na SA? Pa sad pogledajte kolika je zapravo marza SA
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: 3alfa3 - 26 Srpanj, 2008, 15:34:55A jeste vidli koliko ti spuhovi kostaju na SA? Pa sad pogledajte kolika je zapravo marza SAlol samo 150-200e marze ili ocito ne ako cika hac kaze da je sad 290e, pa prvo je bilo 160e
...ali opet je cijena pretjerana