Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Ulovili su me sa autom prije skoto 2 godina.. toćnije mjesec i pol fali do 2 godine.. i bio sam kod socijalne, na sudu dva puta... i jučer je došla kazna.. 20 sati rada u humanitarne svrhe.. dal da se žalim na to ili šta? kak dugo ide žalba da bi probo na zastaru? ako se ništ ne žalim kad bu mi došlo ono kam moram iti? i kam bum išel delat? bil ko već?
Ako je prekrsaj pocinjen dok je na snazi bio stari zakon, onda je zastara 2 godine.
ma nemojte plasit decka, mozda ces ici u muzej brisat prasinu, a i ako otides u staracki domneces prati guzice sigurno, jer ti nesmjes imati nikakvog takvog kontakta sa pacjentima.nije to nista ajde, u 2 dana gotovo
ma prešlo onih 8 dana... sad čekam da dođe doma di idem radit... možda i u parkove travu kosit...
Citat: Shiltac - 28 Kolovoz, 2008, 11:22:33ma prešlo onih 8 dana... sad čekam da dođe doma di idem radit... možda i u parkove travu kosit...Ma ja bih im sve parkove pokosio samo da neplatim kaznu od 25€ ili veću..
Citat: RimSo - 28 Kolovoz, 2008, 11:28:23Citat: Shiltac - 28 Kolovoz, 2008, 11:22:33ma prešlo onih 8 dana... sad čekam da dođe doma di idem radit... možda i u parkove travu kosit...Ma ja bih im sve parkove pokosio samo da neplatim kaznu od 25€ ili veću.. nisi ti vidio parkove u varaždinu!
pa ukinuli su za vožnju nakon 23h....