I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Mr J - 27 Studeni, 2006, 22:30:59Meni odgovara i Cetvrtak oko 17:30!!!Ajmo neka citiraju oni kojima odgovara cetvrtak, ovaj tjedan u 17:30 pivnica Medvedgrad!roby44, mrcina, filip, sugi, vjestica, AeRRox, jos netko?! P.S. Nemojte spammati nego dajte da se dogovorimo... može i četvrtak =) jaz bum prisutna
Meni odgovara i Cetvrtak oko 17:30!!!Ajmo neka citiraju oni kojima odgovara cetvrtak, ovaj tjedan u 17:30 pivnica Medvedgrad!roby44, mrcina, filip, sugi, vjestica, AeRRox, jos netko?! P.S. Nemojte spammati nego dajte da se dogovorimo...
Citat: wyeshtitza - 27 Studeni, 2006, 22:39:37Citat: Mr J - 27 Studeni, 2006, 22:30:59Meni odgovara i Cetvrtak oko 17:30!!!Ajmo neka citiraju oni kojima odgovara cetvrtak, ovaj tjedan u 17:30 pivnica Medvedgrad!roby44, mrcina, filip, sugi, vjestica, AeRRox, jos netko?! P.S. Nemojte spammati nego dajte da se dogovorimo... može i četvrtak =) jaz bum prisutna tišpla računček
ja mogu u petak. mozemo i zvat komade da vlještica ne bude usamljena u muškom drustvu
onda pošalji podatke za iskaznicu i nebumo te kaznili,nemoj zaboraviti slikicu ovak nekaj kao tvoj avatar.
Citat: roby44 - 27 Studeni, 2006, 22:45:53ja mogu u petak. mozemo i zvat komade da vlještica ne bude usamljena u muškom drustvu kao prvo ja sam navikla na muško društo i osjećam se krajnje ugodno a nimalo usamljeno... a kao drugo koje komade? ak misliš mamu seku baku curu i pesa vodit - nemoj! to je FORUM susret! prvo ih regaj!!!
Citat: wyeshtitza - 27 Studeni, 2006, 22:48:24Citat: roby44 - 27 Studeni, 2006, 22:45:53ja mogu u petak. mozemo i zvat komade da vlještica ne bude usamljena u muškom drustvu kao prvo ja sam navikla na muško društo i osjećam se krajnje ugodno a nimalo usamljeno... a kao drugo koje komade? ak misliš mamu seku baku curu i pesa vodit - nemoj! to je FORUM susret! prvo ih regaj!!! opaka cura ok, samo clanovi
a u cet. radim popodne, probajte iskombinirat petak...slika jos nije poslana, a to cu isto morat iskopat, ne da mi se slikat.
Meni isto vise pase petak ali mogu i u cetvrtak, a kome odgovara petak 20h?Mislim, dajte prijedloge ljudi, meni sve pase osim cetvrtka poslije 19h i subote navecer
narančastu kosu
Citat: wyeshtitza - 27 Studeni, 2006, 23:04:34narančastu kosu
ma može i to samo da si ti ,jedino ako nisi se totalno postarala da te slika nemože pokriti.nije bitno može i neka slika iz prirode ja ju obradim kao za osobnu.a evo ti i primjer