Slucajno naletio na njega proslo ljeto za male pare, vozen u City-exu 2011 god.
Pa sam ga odlucio curi slozit.
Bio je groblje totalno, izubijan sa svih strana ali nijedna plastika nije dobila,gume trule,lufta u volanu, lezajevi na radilici prozujali,pola struje nije radilo i isao je ko krepana krava.Katalizator je bio totalno zacepljen pa su majstori na dnu lonca izbusili rupu 5mm
, akumulator napuhan ko zaba.
Bas se vidjelo da samo vozen i neodrzavan , sat je bio stao na 10.000 km (prekinuta zica od senzora) moja procjena je da je imao 30.000km jer gume nisu bile orginal a ove sto su bile gore... nije ih bilo
,variomat razvaljen,rolice skockane do utega, prednji disk je bio tanak jedva 2mm.
evo slika kad je kupljen.
nakon toga sve rastavljeno do zadnjeg vijka. oprano i pregledano.
2 dana sam ga namakao da skinem tu jeb...u crvenu prasinu.
na masini sam promijenio samo lezajeve radilice i semeringe,kompresija je bila dobra ,cilindar bez riseva . i zanimalo me koliko moze jos km napravit.
varijator nabavio serijski drugi,novi remen ,rolice i sve opruge.
Iz auspuha izvadjen katalizator i napravljen prigusivac.
Nakon probne voznje preporodio se mali, ide ko metak.
Pa su dosle na red plastike, zuljao se 2 dana da se skine ta ogavna zuta boja.
Pa lakiranje,boju je odabrala cura , nisam ja majke mi.
Pa laganini sastavljanje.
novo zadnje svjetlo, posto je staro bilo razbijeno.
Malo karbon folije.
i to je to.
Od ostalih dijelova jos je promijenjeno , disk i plocice, gume,akumulator,retrovizori,rucke kocnica,mikroprekidaci. Sve ukupno trosak oko 3000kn a skut kupljen za 1700kn.
do sad je odvalio jos 7000km i gaze ga cura i brat njezin i mater i sad se osjeti se da nemoze vise,ide jos dobro ali kompresija ga jebe malo. Tko kaze da mina ne valja?
Sad se skupljaju djelovi za neki cuning, ici ce DR EVO , radilica neka, zx-r, bgm vario i dell 19. cuning za male pare a da ide dobro.
Pa ce uskoro sarafanje opet.