bok ja sam vlasnik ovog motora
ovako motor je u mene ima godinu dana...znaci na motoru su novi lezajevi nosača,novi selen nosač,nove gume,semerinzi vilica,plocice nprednje i zadnje,valjcici original,klizaci,reparirana pumpa vode,znaci promjenjeno je sve sto se moglo prominit,lezajevi u prednjem kolu,sat od novijeg modela,ulje i filter redovno mjenjano svakih 4000km... neki na njuskalu sto su "tip top" pa nisu blizu ovome...dodite ga i poslusajte a ja cu razmisliti bili ga proda jer je promjenjeno sve sto se moglo promijenit..vlasnik prije mene je promijenio radilicu,fazni lanac,prstenove,brtve nove,semeringe radilice itd itd..motor ima suta i svega i skida dosta sp-a 180...motor je kao sat
hehee
a to sto ide na zadnje majstore reci mi eli bi palilo lampicu ulja da ne podmaziva,da ne dobiva ulje itd? od frenda mi je vxr presao 18km u sutu na zadnjem i nije mu nista i palija je gume na roll baru i svasta s njime radio i u krug na zadnje itd itd...tako da molim vas nemojte svasta pricati i eno dan danas vozi od frenda mi i moj,ja mogu garantirati da moj ne trosi kap ulja to se i vidi kad bi radio servis jer koliko natocim toliko i istocim
bez ljutnje momci