1000 km možeš i u jednom danu.
Ja sam s derbijem gp1 250 išao relaciju Zg-Zd i nazad, sve skupa nabrao sam taj dan 700km, niti sam bio nešto posebno umoran, niti je motor pokazivao ikakve znakove umora, stajao sam dva puta i to radi tankanja i malo da odmorim.
Putna brzina na autoputu mi je bila oko 120 km.
Često idem relacije Zg-Krk oko 230km, stanem samo jednom na tifonu u ravnoj gori radi tankanja (autoputom mi treba 2,5h dok starom cestom preko 4h)
Također sam išao Krk-Murter oko 300km, starom magistralom, trebalo mi je oko 4h sa stajanjem, ali mogu reći da mi je ta dionica najveći gušt za vozit!
Nikad nisam imao nikakvih problema sa skuterom, ali jesam sa vremenom i hebenom orkanskom burom u Modrićima i ostalim selima gdje mi je brzina bila oko 40 kmh, na autoputu mi je bilo nemoguće držat pravac jer sam šetao kroz dvije trake, tako da sam se odlucio ići starom cestom.
Bura me pratila jedno 80km, tokom vožnje sam barem 15 puta zakočio i stao kako nebi skroz prešao u drugu stranu,neugodno iskustvo s vjetrom,a kako sam u 4h ujutro krenuo s Murtera, ništa nije radilo da negdje se sklonim.
Od neugodnosti ili ti neudobnosti (ovisi o skuteru) jedino me znaju nakon 150km malo peći lopatice zbog položaja sjedenja i držanja volana.