I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
trazia san ovaj topic i nisan ga moga nac sta ti balawac imas kenjat protiv mrcine,opalit cu ti kapeladu priko mejla...
Čuj lima, iman ja svoje igrače i u BG, ima da te traže, onda ima da te nađu, a onda ima da te nema...
Citat: Doomsday - 11 Prosinac, 2007, 07:50:22Čuj lima, iman ja svoje igrače i u BG, ima da te traže, onda ima da te nađu, a onda ima da te nema... necu se ja kacit sa doomom
I make U an offer U don't refuse...
Citat: Doomsday - 11 Prosinac, 2007, 11:27:39I make U an offer U don't refuse... Don was waiting?? Why didn't U call??
Citat: Doomsday - 11 Prosinac, 2007, 07:50:22Čuj lima, iman ja svoje igrače i u BG, ima da te traže, onda ima da te nađu, a onda ima da te nema... e fino si ovo srocio, u fazonu si, prvi ovde ..samo ih ti posalji, nece da znaju sta ih je snaslo kad me vide, tj ne vide:D
fino, al ne vredi mu ta visina kad cu mu ja proci kroz noge, u nalupat ga s ledja eheheh
Citat: mali_odwaljiwac - 11 Prosinac, 2007, 13:57:01fino, al ne vredi mu ta visina kad cu mu ja proci kroz noge, u nalupat ga s ledja ehehehako si toliko nizak nes moc udarit ga s ledja,jedino mozda aperkat u ''kohones''
onde ce ti prdnit u facu