Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
lave imas 15 godina i fali ti malo iskustva u nekim stvarima da bi bia prepametan. A izmedju ostalog da trcis u susida upalit forum nebi se cudia jer je nekima u tim godima dosadno i nemate sta radit
da to bi možda napravio da se dobija na forumu milju eura za 1000 postova . Al ovako nemam potrebe za time
očeš reč da si na motoru opasan . Gle nemoj da moramo to rješavat na najgore načine da te moram tražit po sesvetama i neznam šta . Možda ču i morat jel ne volim kad neko prvi počne zato šta ja nikad sam ne započinjem
Citat: DUBrawa - 18 Rujan, 2007, 20:11:16očeš reč da si na motoru opasan . Gle nemoj da moramo to rješavat na najgore načine da te moram tražit po sesvetama i neznam šta . Možda ču i morat jel ne volim kad neko prvi počne zato šta ja nikad sam ne započinjem LOOOOOOOOOOOOOOL on sa 15 godina ce se ic tuc jer je veliki i jaki... cak je srednju upisama marš ..sta ces mu dovest 10 prijatelja sa drvenin letvama kakvo dite pa to je strasno... dosad san se zajebava al sad stvarno mislin da si debil