Šta ste se vas dvojica uzjebali? Te liste su dobra volja SlowRidera jer ih je on otvorio i održava ih. A i tako, ak je tebe sj#bo neš sigurno više od njega kupovat i uopće neznači da će nekog drugog sjebat na tržnici. Tko god si da truda i volje malo radit na tržnici odma dođu dušebrižnici i samo truju bezveze. Pa što bi trebali reći moderatori koliko se dnevno pojavi neispravnih oglasa. Da se to sankcionira pola bi vas bilo na listama! Prvo ste otjerali Christiana sa tržnice, sada vam ni Nikon nepaše.
Ako se počnu brisat i sankcionirat krivo napisani oglasi bit će svašta! A i da nekad platite piće kojem moderatoru možda bi mu bili više na listi prioriteta!
koja je svrha onda te liste???
ja Nikonu nisam nista rekao,ja sam napisao da molim da se stavi na crvenu list,medjutim vidim proslo je 20 dana,a nitko ni a ni b.
pa sam napisao kad ce ga se stavit na listu,a Nikon je onda poceo nesto sr*t. a ja nisam nista rekao protiv njega,a on odma poceo da ne dijelim pamet,poceo spominjat moje godine.
tako da se nisam ja nista uzjebao nego se Nikon uzjebao,ja sam samo lijpo pitao i to ne njega samo,nego sve modove!
i ja nikog nisam niti nikog niti ne zelim otjerat! ja sam pisao da je kico super mod,a ne da ga tjeram,a to mislim i za Nikona,samo ne znam sta mu je danas.
svi mi imamo svoju zutu minutu
ako pratis trznicu,mozes vidjet da ja i sam napisem po koji put kad netko spama u oglasu ili krivo napise,da napisem u cemu je greska.
i napisaem da ce modovi uredit kako treba bit,bas jucer sam to napisao u temi pod prodajom od Haca.
i ja nisam protiv nikog niti cu ikada biti dok je taj posten!