I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
naivni su navodno na cijeni... on-john!u konkretnom slučaju on-joseph!
nisko je, nisko... ali promašeno u smislu sadržaja!lijepo je što si istaknuo granice svojih preferencija... samostrijel kažeš, tako Ti tepaju tvoji dečki???
rado bih ti učinio po volji, Mr J, ali ipak više volim istinu!
Samo je jedna istina, sve su ostalo varijante! Razumijem Tvoju projektivnost... znam kako ti je teško prizbnati samom sebi... ali ovo je 21 st. prihvati to da si drukčiji i bit će ti lakše!
..u vidi ti ovdje grupnjaka.. a od zenskih ni z...ode ja brze bolje dok nisam naj...
kaj su vas one gledale dok si bil s drugim dečkima???
...ili su morale primit u guzu, da bi bar nekako primile...
Citat: filiplatinovicz - 11 Prosinac, 2006, 12:15:52kaj su vas one gledale dok si bil s drugim dečkima??? hahaha! dobar! Nisam poput Severine i onog jadnika da uzivam kad me drugi gledaju... Tajnu dobrog sexa cuvam samo za sebe, tako ostaje samo jedan Alibaba!
mislis da bi se mr j s njima prtljao???
Citat: Mr J - 11 Prosinac, 2006, 12:21:36Citat: filiplatinovicz - 11 Prosinac, 2006, 12:15:52kaj su vas one gledale dok si bil s drugim dečkima??? hahaha! dobar! Nisam poput Severine i onog jadnika da uzivam kad me drugi gledaju... Tajnu dobrog sexa cuvam samo za sebe, tako ostaje samo jedan Alibaba! jedan alibaba i 40 hebenih ajduka!
Citat: eladio - 11 Prosinac, 2006, 12:09:45..u vidi ti ovdje grupnjaka.. a od zenskih ni z...ode ja brze bolje dok nisam naj... Tvoji avatari dosta govore o tebi...