Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Filip,di si?
ma sve vas porazim paraziti jedni
ti buš tema,nego buš uzela člansku iskaznicu ili ne
Citat: mrcina - 24 Studeni, 2006, 15:57:00ti buš tema,nego buš uzela člansku iskaznicu ili ne ti to meni?ak treba dat broj moba onda niš, to je prevrijedna info. da bi je se nkai dokopali =)
Citat: wyeshtitza - 24 Studeni, 2006, 17:57:19Citat: mrcina - 24 Studeni, 2006, 15:57:00ti buš tema,nego buš uzela člansku iskaznicu ili ne ti to meni?ak treba dat broj moba onda niš, to je prevrijedna info. da bi je se nkai dokopali =) vidi se tko nečita postove,ma koji f***** tel.broj.ime i prezime,kompletna adresa sa ptt brojem,i slikica i to sve pošalješ meni na pm i nitko to nevidi osim mene i eladia kojem kad skupim sve podatke od svih koji trebaju dobiti iskaznicu pošaljem.jesi zadovoljna ili zadovoljan.
Citat: Sugi car - 24 Studeni, 2006, 13:54:34Filip,di si? gle ovog nabrijanka, svadil bi se... ajmo, ko oće rundu samnom, evo smije i razlog i temu svadje odabrat... aj aj aj!
Vidim da ovdje ima netko nesto protiv mene, pa ajde izjasni se... Cekam... Jos bolje cemo to rijesiti mano to mano, na ulici... bacit cu ti pajser u kotace... Uhhh...
Citat: wyeshtitza - 24 Studeni, 2006, 14:48:54Citat: Sugi car - 24 Studeni, 2006, 13:54:34Filip,di si? gle ovog nabrijanka, svadil bi se... ajmo, ko oće rundu samnom, evo smije i razlog i temu svadje odabrat... aj aj aj! Svađa ... s tobom ... ajmo rađe na kavu
Citat: Mr J - 06 Prosinac, 2006, 14:02:56Vidim da ovdje ima netko nesto protiv mene, pa ajde izjasni se... Cekam... Jos bolje cemo to rijesiti mano to mano, na ulici... bacit cu ti pajser u kotace... Uhhh... s kim se ti kolješ? nisam u toku očito =)