na forumima citam kako su ove godine u ZG jako poceli pazit jel spuh atestiran (ne homologiran, jer homologacija je samo preduvjet za atest). Vjerojatno ovisi od stanice do stanice, ali, vidim trend i pitanje je vremena kad ce to postat sveto pismo. Srecom, rijesio to prije par godina i spuh je uredno upisan u prometnu. CAk me ove godine lik gledao i smijuljio se kak necu proc tehnicki, na kraju tehnickog je reko - sve u redu, ali auspuh nije originalni. Bilo je dovoljno rec mu nek malo bolje pogleda prometnu - pokunjio se i ispunio formular sa kiselim izrazom lica
Puno toga se mora promijenit i uredit u ovoj vukojebini od države da bi se taj zakon počeo provodit kak spada i ljudi se toga pridržavat,jer tu ima puno rupa i nedorečenih stvari,nesposobnih ljudi u provođenju svega toga itd.
Već sam jednom spominjao,ne mogu vrijedit dvojni kriteriji,da dođeš na regu sa autom koji ima ful zamjenski ispuh(ne jap stajl sa pol metra rupom nego zamjena za original) i još te lik na tehničkom pohvali kak si stavio novi auspuh,a spuh rađen kod "Štefa" u auspuh radnji kakvih ima hrpa po cijeloj državi i masa ljudi to vozi,uredno regaju aute sa takvim spuhovima i nikome niš,a od homologacije ni h,pa se ne rade problemi niti nikoga briga za to
Čak sam to jednom spomenuo liku na tehničkom koji pregledava vozila i voditelju,normalno mutavci sliježu ramenima i govore ne znam,al da,to tak je
Evo još jedna nebuloza koja nema veze sa ovim al samo za primjer,po zakonu ne bi ni po danu smio vozit crni vizir na kacigi jer nema homologocijski E broj i ak ćemo se striktno držat zakona tak ne smiješ na cestu i čak su neki dobili kazne zbog toga(čini mi se da je Jog nekaj spominjao)
Pa ak je tak onda nek se zabrani vožnja auta sa sunčanim naočalama jer to dođe na isto(debilno je i jedno i drugo da se razumijemo)
Da citiram još jednom sam sebe
Puno toga se mora promijenit i uredit u ovoj vukojebini od države
A do tada dok prolazi nek prolazi