I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Koliko ležaja ide u Minarelli getribu ? Našao sam dimenzije: 17x40x12 i 10x30x9, ali ovdje piše da idu po 2 ležaja od dviju različitih dimenzija.LINK: http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,28810.20.htmlZnači pitanje je da li ide jedan ležaj 17x40x12 i jedan 10x30x9 ili dva 17x40x12 i dva 10x30x9.
Bok društvo.Nadam se da moj post ulazi u ovakvu tematiku. Može li mi netko od vas iskusnjaka savjetovati koji skuter, polovni, od 50 cm3 kupiti? Trebalo bi uzeti u obzir moje (ne)iskustvo u vožnji, a isto tako možda treba uzeti i moju visinu i težinu - 181cm i 110kg. Baj d vej, čuo sam da veči kotači (ma koliko god to bilo ) utječu na stabilnost. Cijenio bi kad bi bilo više odgovora, odnosno izbora i ako je moguće obrazložite zašto kupiti pojedini model skutera, isto tako, na što trebam paziti pri kupovini. Istina da nisam od onih koji će iz skutera raznim preradama izvlačiti maximum brzine i snage, ali tko zna. Ali me zanima, kako prolazite tehnički pregled, a da imate napr. u cilindru 70 umjesto 50 cm3 ili što već a da povećava brzinu istog? Hvala na odgovorima
Pa zar mi nitko ne zeli odgovoriti ili da me barem uputi gdje da potrazim pomoc, na forumu ili gdje vec??Hvala.
Motor se gasi na leru i pucketa. Jel do smjese il' do karbururatora il' oboje. Da dodam oko uljne pumpe fosta ulja ima. Pusta.