Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 14 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: brainstorm7 - 19 Kolovoz, 2015, 10:59:25Pozdrav kolege,Yamaha Aerox, 2008 godina, sve serijala. A pitanja glase:1. Zna li netko koliki je unutarnji promjer crijeva od vode na roxu, recimo tamo gdje dolazi na glavu, pokraj senzora za temperaturu?2. Isto pitanje, samo za crijevo koje dolazi na pumpu.Mnogo se zahvaljujemOkini komad jednog i drugog i reces tamo da ti daju taj promjer, znace oni a i usput kazes za sta ti triba
Pozdrav kolege,Yamaha Aerox, 2008 godina, sve serijala. A pitanja glase:1. Zna li netko koliki je unutarnji promjer crijeva od vode na roxu, recimo tamo gdje dolazi na glavu, pokraj senzora za temperaturu?2. Isto pitanje, samo za crijevo koje dolazi na pumpu.Mnogo se zahvaljujem
Pozdrav! Zanima me koja je dimenzija semeringa radilice na strani struje na Peugeot speedfight 2 LC . Znaci kupio sam semering po starim mjerama, ali on dodje do pumpe ulja i onda ga ona pocne jest,...
Citat: dominic9 - 19 Kolovoz, 2015, 14:13:08Pozdrav! Zanima me koja je dimenzija semeringa radilice na strani struje na Peugeot speedfight 2 LC . Znaci kupio sam semering po starim mjerama, ali on dodje do pumpe ulja i onda ga ona pocne jest,... euro1 15.6-25-6.7euro2 15.6-25.5-6.7 (7mm)
Citat: Macak sf - 19 Kolovoz, 2015, 14:31:18Citat: dominic9 - 19 Kolovoz, 2015, 14:13:08Pozdrav! Zanima me koja je dimenzija semeringa radilice na strani struje na Peugeot speedfight 2 LC . Znaci kupio sam semering po starim mjerama, ali on dodje do pumpe ulja i onda ga ona pocne jest,... euro1 15.6-25-6.7euro2 15.6-25.5-6.7 (7mm)Hvala ti puno. Moj je 2001 godiste. To je Euro 2 ?
Citat: NRG1997 - 19 Kolovoz, 2015, 13:39:56Iman par pitanja.. Koje ulje se liva tamo u onaj zadnji dio dekla tj kod zadnje gume? Svakih kolko se minja i dal se triba izlit staro pa ulit novo il se samo nadoliva? Motor je Piaggio NRG 2007.gUzmi ulje za getribe nekog poznatog proizvodjaca i neće biti problema. Mislim da u piaggio ide 75w/90. Prvo izlijes staro pa ulijes novo. Ja ga mijenjam svake sezone
Iman par pitanja.. Koje ulje se liva tamo u onaj zadnji dio dekla tj kod zadnje gume? Svakih kolko se minja i dal se triba izlit staro pa ulit novo il se samo nadoliva? Motor je Piaggio NRG 2007.g
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Koje su dimenzije remena od Runnera 50SP,2007 godište? Jer gledam tu na SC u ponudi za Runnera 50 ima 826x18,5mm i 811x18,5mm pa ne znam koji meni odgovara?
Kak da zacepiv ovu rupu s koje mi curi ulje