karb je 12 nemogu virovat, sixpack hvala ti puno, rjeseni su svi problemi, znaci da kupim diznu 72???
Di mogu nac taj prirucnik iz kojeg vadis te informacije haha, danas cu kupit diznu napravit mali servis i vozi misko!
prominit cu mikroremen, rolice i kolino s filtera zraka na karburator jer mi je puklo i to je to.
Cim ti je trokutasti airbox,ima iza disk,to ti je to, hiper1 (stari blok)...zato pazi da se ne zahebes kad budes kupovao rolice jer je druga dimenzija, cini mi se 16×13mm (skini pa izmjeri da budes siguran), a gramaza bi trebala biti ak se ne varam 8,5g al nemoj me drzat za rijec (odi u neki trg. centar ili apoteku pa izmjeri svih 6 na par vaga da budes 110% siguran)
Kad budes mijenjao mikroremen promijeni obvezno i remenicu uljne pumpe, kosta nekih 50-70kn ak se ne varam, namazi piksu unutra s malo bakrene masti i gas
A karb, ne znam napamet, budem bacio oko veceras il sutra pa ti kazem...znaci dell12
Mislim da je 72 bila za Weber...za dell moram vidit, ne mora znacit da je ista...al to je sve tu negdje.
A vario, uzmes ono malo sire dlijeto za drvo, zavrnes jednu vidu od dekla u blok dole negdje da ga podupres i s okastim 15mm odvrnes. Ja bi ga ukljestio izmedju te vide i nogare dole i ide bez beda jedino ak maticu nije netko zasarafio s pistoljem, onda ha mos hebat