I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 14 Gostiju pregledava ovu temu.
alarm na skutu (lifan 8D) u zadnje vrijeme nece da fata na daljinu samo sa metar distance nije baterija u daljinskom nju sam vec mijenjao, sta bi moglo biti ?
zanima me sto se dobije na baotianu stavljenjem variomata od peugeot speedfight 2 i dali jos nesto osim variomata pase od standardnog peugeot speedfight 2
Kakva je bokula variomata od malossi 2000 uspoređujući sa original piaggio? Dali je istina da se zubi na radilici volu pojesti zbog upitne kvalitete bukole?
Citat: Kukuruz - 29 Prosinac, 2013, 19:38:29alarm na skutu (lifan 8D) u zadnje vrijeme nece da fata na daljinu samo sa metar distance nije baterija u daljinskom nju sam vec mijenjao, sta bi moglo biti ?Antena
Očito ode niko ne gleda blic
2 pitanjca, u vxr-a 200, starog tipa, dal za skinit prednji kočioni treba rastavljat isti, tj skidat crivo doli za ga provuč kroz ramu (koliko vidin triba) iii kad skidan vilice doli iz rame dali je doli ležaj u kavezu ili su kuglice?
zna li neko promjer semeringa vodene pumpe u gilere-piaagia 50 stari model ?nemojte samo sa glupim odgovorima uzmi izmjeri i to...da imam bi haha