Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
zamolio bih nekog ako nije problem i ima viska serijski centralni od navedenih skutera da mi posudi, zelim samo za probu vidjet kolko ce bit bolje jer mislim da je moj dosta mekan serijski, ako pase, a prodajete ga , onda i kupim , fala bok
Citat: anabellas - 18 Svibanj, 2013, 10:59:16zamolio bih nekog ako nije problem i ima viska serijski centralni od navedenih skutera da mi posudi, zelim samo za probu vidjet kolko ce bit bolje jer mislim da je moj dosta mekan serijski, ako pase, a prodajete ga , onda i kupim , fala bok Ako budeš kupovao imam potpuno novi OEM Piaggio zapakirani kupljen u Moto Mondu.Rado bi ti posudio ali ako ga raspakiram onda to više ne mogu vratiti u dućan niti prodavati pod nov
a da znam , ipak bi htio probat kad ne znam dal bi mi paso da ne bacam pare bezvere
Citat: anabellas - 18 Svibanj, 2013, 12:25:24a da znam , ipak bi htio probat kad ne znam dal bi mi paso da ne bacam pare bezvere Daj mi na PM šibni neki broj moba da te mogu dobiti ako slučajno nađem. Nešto mi govori da bi mogao imati ali nisam siguran.
tvrdoća i "spring rate" se može odokativno procjenit po dužini u opuštenom stanju i debljini te žice od koje smotan.