Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: opet u akciji!!!!gamad u plavom  (Posjeta: 3927 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
Odg: opet u akciji!!!!gamad u plavom
« Odgovori #20 : 14 Srpanj, 2008, 18:10:49 »
a gle decki su s namjerom otisli u pripizdinu pit i zajebavat se da ne remete tudji mir.

Offline X-Thug

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Osobni Text?
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
« Odgovori #21 : 14 Srpanj, 2008, 19:07:00 »
a gle decki su s namjerom otisli u pripizdinu pit i zajebavat se da ne remete tudji mir.
i vracali su se kad nema nikoga na cesti
...........1...........8...........7...........

Offline gumy

• Tržnica : (+38)
  • maxi forumaš
  • www.sco.hr
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #22 : 14 Srpanj, 2008, 19:30:36 »
zamaraju se glupostima a pravim kriminalcima ne mogu ništa..
www.sco.hr

Najpovoljniji i najbrži servis za skutere i motore u Osijeku!

Offline Tommek

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
« Odgovori #23 : 14 Srpanj, 2008, 20:51:35 »

cekaj uce na ovakvima.pa ce kasnije na ove opasnije LOL;D

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #24 : 14 Srpanj, 2008, 21:29:39 »
To vam se zbilo jako blizu mene.. kojih 7-8 km od mene... Ma droti su uvoga hvatali jer je malo zakvačio ogradu i prebili ga ko vola! A ovaj drugi je snimao, a pandur mu je psovao sve moguće i bežal za njim!

Offline gumy

• Tržnica : (+38)
  • maxi forumaš
  • www.sco.hr
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #25 : 14 Srpanj, 2008, 23:05:31 »

cekaj uce na ovakvima.pa ce kasnije na ove opasnije LOL;D

ma daj ajde klošari sam takvi, meni krimovci idu se u centru grada prije 2 tjedna prijetiti što sam se vozio na zadnjem, a glavno da 95% slučajeva malo težih nemogu rješiti... naravno kad se zajebavaju s ovakvim glupostima..
www.sco.hr

Najpovoljniji i najbrži servis za skutere i motore u Osijeku!

Offline Ivan

• forumski skejter
  • **
  • M696
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Oto?ac
  • Moj Skuter: Gilera Runner 180SP
« Odgovori #26 : 15 Srpanj, 2008, 12:33:33 »
Dečki ako su išli piti u pripizdinu da nikome ne smetaju onda su se mogli tamo i otrijezniti pa drugi dan lijepo kući ići normalni i ne bi uopće imali taj unfal sa autom i sve bi bilo super. Nekako mi se čini da dečki nisu baš neki "fini mamini sinovi" koji inače ne piju al to je čista pretpostavka. Pijane vozače (zapravo sve one koji ne paze kad voze) treba oštro kažnjavati ne zato što su si eto malo popili, nego zato što to može imati jako teške posljedice za druge građane.

S druge strane, vidim da je čest slučaj u cijeloj državi da se od tih sitnih prekršaja skoro pa radi ekranizacija istih, a za neke pojedince koji redovito divljaju po cestama jednostavno zakon ne vrijedi. I sve je to ok dok dobar dečko ne postane lud pa napravi dar-mar po gradu.
Bolje izgubiti sekundu u životu, nego život u sekundi...

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #27 : 15 Srpanj, 2008, 16:49:35 »
Dečki ako su išli piti u pripizdinu da nikome ne smetaju onda su se mogli tamo i otrijezniti pa drugi dan lijepo kući ići normalni i ne bi uopće imali taj unfal sa autom i sve bi bilo super. Nekako mi se čini da dečki nisu baš neki "fini mamini sinovi" koji inače ne piju al to je čista pretpostavka. Pijane vozače (zapravo sve one koji ne paze kad voze) treba oštro kažnjavati ne zato što su si eto malo popili, nego zato što to može imati jako teške posljedice za druge građane.

S druge strane, vidim da je čest slučaj u cijeloj državi da se od tih sitnih prekršaja skoro pa radi ekranizacija istih, a za neke pojedince koji redovito divljaju po cestama jednostavno zakon ne vrijedi. I sve je to ok dok dobar dečko ne postane lud pa napravi dar-mar po gradu.
trebali su ih samo kazniti a ne odma spankfest. :toothy12:

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
« Odgovori #28 : 16 Srpanj, 2008, 19:34:17 »

trebali su ih samo kazniti a ne odma spankfest. :toothy12:

u najgorem slucaju oboriti stavit lisice i u auto,a da nisu bili zauzeti udaranjem ovoga uhvatili bi i drugoga premda nevidim zakona koji zabranjuje da pijan hodas okolo  :icon_scratch:
...........1...........8...........7...........