Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Nije zastopano nista, jer nakon kurblanja svjecica bude mokra(dobiva gorivo), probat cu jos danas popodne kad dodem s posla. Koliko usipate goriva u cilindar? ja sam sipo u cep od kanistera malo(10-15 kapi, neznam kak bi mjeru odredio)
Rastavio sam karb i sve ocistio(bilo je zanemarivo prljavstine). Skinio sam auspuh i bez karburatora malo kurblo da izbaci gorivo ako ga ima u bloku. Vakum ventil radi, znaci gorivo dobiva i kad sam ga sastavio skoro je upalio i nakon toga nista vise! Pregledao sam usis, lamele dihtaju tako da nije do toga, kompresiju ima pa se nadam da i karike nisu pukle. Probao sam sa tri svjecice i na sve tri iskra koda malo seta po elektrodi, da li je to normalno?
Citat: Nikola46 - 02 Svibanj, 2013, 18:59:55Rastavio sam karb i sve ocistio(bilo je zanemarivo prljavstine). Skinio sam auspuh i bez karburatora malo kurblo da izbaci gorivo ako ga ima u bloku. Vakum ventil radi, znaci gorivo dobiva i kad sam ga sastavio skoro je upalio i nakon toga nista vise! Pregledao sam usis, lamele dihtaju tako da nije do toga, kompresiju ima pa se nadam da i karike nisu pukle. Probao sam sa tri svjecice i na sve tri iskra koda malo seta po elektrodi, da li je to normalno?jesi probo na jednoj svjecici smanjit mal zazor ?