uff jbte, slicno se dogodilo i kod clana marac90 kad mu je zaribao.. Koliko se sjecam da mu je to drifter rijesio sa ispiranjem blokova, istina da je fus metoda ali mislim da bi mogla pomoci.
mislim da bi samo trebao zrtvovat semeringe, masinu na stol i sa onom spricom i benzinom isprat lezajeve i karter.
Ali ako imas novce onda bi bilo bolje rastavit blokove i sredit to po PS-u
Pa nije da imam novce bas ali eto pokusacu to sredit po psu samo nez ocul to znat sam odradit imal kakvih mudrolija?
Ono za lezajeve sam gledao par tema i snimaka kad se zamrzava i to pa da sjede fino bec lupanja...
Imal nekih zavrzlama jos gdje bih trebao obratit paznju?
E moj sladjane ti baš nemaš sreće a jedina solucija ti je blokove po pola,promijeniti ležajeve i semeringe,dobro sve isprati pa sklopiti da nebi bilo opet belaja.A što se tiće tog tvog novog klipa ja ga se nebi usudio ugraditi na svoj skut jer mi izgleda ko
neki poluproizvod možda se bude pokazao i dobar jbg kad kod vas baš i nema nekih većih opcija što se tiće
nabavki dijelova,uglavnom samo polako i bez žurbe.
Zaboravi to sa ispiranjem blokova jer marac90 nije napravio ni 200km i skut mu je zacviko.
To za dijelove i jeste tacno nemam gdje da ih nabavim a i kad nadjem cekam po godinu dana...
Narucivao sam sa attacka preko neke firme iz srbije pa preko nekog momka iz ugljevika i onda on meni salje..Sreca to sto sam narucivao su bili sve styling dijelovi i nebitni toliko ali narucio sam ih pocetkom februara i pola robe stiglo skoro a pola jutros necete vjerovati...
Pa zamislite sta bi bilo da narucim sad lezajeve sa attacka i klip pa docekao bih to da sklopim za sledecu sezonu.
Nez sta bih vam rekao samo znam da poludi bez motora
A sto se tice klipa ja nez ni na to sta bih rekao...Clan sa foruma mi je preporucio ovaj klip i rekao je da su to neki kao kopija Prox klipova i da su jako kvalitetni msm on kaze da ih je vec dosta ugradio i da nema primjedbi i da voze jos.Ne bih da imenujem clana ali nije to ni bitno sad.
Platio sam ga oko 200kn, A lik od kojeg sam narucivao mi je punudio cijene klipova od 10-40km tacnije od 40-200kn i ja reko daj mi taj najskuplji kontam ako je skup da je i dobar a sta bi bilo da sam uzeo onaj od 10?
Ajmo sada predlazite mi sta mi je ciniti dalje msm prvo gdje nabaviti lezajeve i sta bih jos mogao odraditi dok lezajevi stignu?
Poslovao sam sa clanom kurbla001 i njegova posta mi je stigla za 1 dan sto je extra
pohvala drugaru!Inace poslao mi je dihtunge