ma napravia bi in k**ra*, ka i 99 posto nas sta je bilo maltretirano od policije, fizicki, mentalno i na druge nacine.. jebena policijska drzava.. pogledaj samo ko je ministar unutarnjih poslova, bit ce ti sve jasno, jedino masa je sposobna nesto ucinit, a neki dan na stadionu je bar 7-8 iljada ljudi vikalo protiv policije sta mi je dovoljno da znan da su svi vidili da je tu nesto trulo.
ja sam nedavno bio fizicki maltretiran pa sam poduzeo odredjene mjere i umjesala se unutarnja i bit ce svasta 
sve in se gace tresu, sad ce cila postaja dobit otkaz jer si prijavia unutarnjoj

zadnji derbi na maksimiru su bez povoda uletili medu nas i poceli mlatit sve odreda, medu svima ubrajan i dite od 10godina, i curu od cca 20ak sta su joj izbili rebra, isprid mene pandur sugavi, majku mu jeben jadnu i bijednu, vice na momka koji tu stoji "sta gledas pi*ka ti materina" i zamavne pendrekon na njega.. koja unutarnja? koje istrage? jeste vi normalni? u zelini nas je slomilo, tukli su sve sta in je doslo pod ruku, posli konobarici govorili da ocisti pod od krvi, a kamermanima zabranili snimat, covika s astmon zatvorili u maricu i pustili suzavac unutra, znas ko je odgovara za to??? niko. to nisu ljudi, to su jebene bijesne zivotinje bez grama mozga, jer da imaju ista u glavi ne bi radili to sta rade. mene je zatvorilo, uzeli mi mobitel, i nisu mi dali pravo poziva, tako da niko od mojih pojma nije ima di san, a kad san forsira poziv, reka mi ke da ga ne zasluzujem?! i sta ja tu mogu ucinit? dobit zivcani slom i slomit mu vrat i unistit sebi zivot.. ne isplati se..