Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
dakle koji je bilji po preformansam, kvalitetniji i tako to??ja bi radije roxa ali da cujem vasa misljenja
ma znam sve to ali nebi stavljao kit nego neke sitne dijelove i neki stayling, znaci serijala sa variomatom, auspuhom, federima kvacila, i centralni, to bi bio neki setup
Citat: speedburn2 - 08 Srpanj, 2008, 11:57:42ma znam sve to ali nebi stavljao kit nego neke sitne dijelove i neki stayling, znaci serijala sa variomatom, auspuhom, federima kvacila, i centralni, to bi bio neki setup ako ideš na styling onda za aeroxa imaš više djelova nego za sf2! pitaj speeda koliko dugo smo nas dvojica tražili njemu zadnje svjetlo!
ok znaci aerox 100%e sad kolko ide sa ovim sto sam naveo gore na setupu da ide 90
to stoji,al smo se namucili ,a sad se dvuumim za kupim neki razjeban skut i napravim ga s mina masinom ili da kupim novi onaj megelli sportivu
Citat: speed - 08 Srpanj, 2008, 12:10:22to stoji,al smo se namucili ,a sad se dvuumim za kupim neki razjeban skut i napravim ga s mina masinom ili da kupim novi onaj megelli sportivuja bi rađe uzeo neki stari skuter i sredio njega! moja luna je totalno prerađena i po mome najveći užitak kad sam nešto zamisliš i onda sa pomoći dobrih kolega sklopiš to sve skupa! nema tih para za koje bi ja prodao ovaj skuter!@speedburn2: neznam koliko će ti serijala ići ako promjeniš samo par sitnica ali sumnjam da će ići realnih 90!
Po mome mišljenju rox je bolji u svim pogledima.Definitvno Aeroxa
Citat: Bokygs - 08 Srpanj, 2008, 12:40:45Po mome mišljenju rox je bolji u svim pogledima.Definitvno Aeroxa samo vile od aeroxa vrjede zlata! tako ljepo rade da je to milina!