Ja ju ne izbjegavam, ja imam ditecha(isti drekec
).
Neznam kolko si upoznat s tim mašinama, ali kolko sam skužil ljudi vole ih prekrpat jedva da pale pred prodaju, a ti se dopelaš doma i onda više neće
Dobro nije baš takva situacija
Ako se tebi purejet sviđa, i znaš neke osnove oko njega radit ili imaš nekog ko zna uzmi ga onda
Nije neka znanstvena fantastika, samo su skuplji dijelovi i veća je vjerojatnost da ode nekaj.
Ali najviše je stvar održavanja, tak da dobro pregledaj skuter, po mogućnosti da ima što manje vlasnika, ako je izvana ok, trebal bi bit i iznutra(iako nije pravilo).
Mislim mogu ja davat argumente za i protiv do preksutra, opet je odluka na tebi
Inače, pure jet je samo naziv za skutere iz piaggio grupacije koji imaju direktno ubrizgavanje goriva, sve je više-manje isto ko i ko karb verzija(osim naravno elektronike i paljenja).
Ako staviš serijski karb piaggio, i serijski pure jet, karb se more sakrit pokraj njega.
Ako misliš neki tuninga radit(čak i ne neki veliki, nego samo auspuh stavit), tu je već karb u prednosti, i to velikoj.
A da ne pričam dalje, o nekom kitu i naravno izboru tuning dijelova.
Za pure jet imaš dva kita samo, prvi je oko 1800, drugi 2400, dok za karb imaš masu njih, i cijene su njim već skoro od 900 kn.