I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
diznu si stavi minimalno 88 , stavi si malo teže rolice od serijskih...i nemoraš kupovat drugi auspuh jer ti ovaj nije blokiran...getriba ti je blokada i morat ćeš stavit od normalnog baotiana jer ti vjerovatno nejde preko 65..
Navijački rocky Dobar je, nemoj više ništa lijepit po njemu i potrudi se doći na susret u Osijek, detalje ćeš naći u drugoj temi
hhh ja svog još uvjek štedim, ima tek 107 km ljepo si ti to uredio sviđa mi se. jel planiraš još kakve tuning dijelove stavljat na skuter?
ja iam Koso variomat, Polini 6.2g rolice, Malossi bijeli centralni od piaggia, žute federčiće na kvačilu, i Naraku zvono kvačila... meni kvačilo lovi na 5000 obrtaja a kroz ubrzanje je na 7000pa sve do kraja drži na 7000 i ne diže okretaje..
na kolko okretaja se vrti na 55km/h
Mislim da si ti jedini u Hrvatskoj da je prešo s tim skuterom 6000 a da mu nije bilo ništa,moja bivša firma ga je prodavala uvezli smi ih 20 i imali smo 20 reklamacija.
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
ili kratka getriba ili prsten na variomatu.
Citat: orbit - 18 Travanj, 2013, 14:58:06Mislim da si ti jedini u Hrvatskoj da je prešo s tim skuterom 6000 a da mu nije bilo ništa,moja bivša firma ga je prodavala uvezli smi ih 20 i imali smo 20 reklamacija.Ja sam s njim prešao 20 000 km sa serijalom. Samo mu je bobina otišla tamo na 8000 km čini mi se. Kakav ti budeš prema njemu takav i on prema tebi