I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Pratim temu ali mi jedna stvar nije jasna....da li se to dešavalo prije nego si skidao felgu?
Ne, i nije mi se desavalo ni kad sam namontiro centralni, nit mi se desavalo prije, znaci oko kuplunga, i toga mislim da nije nista jer mi prije nista nije bilo, pocelo mi je tek nakon sto je guma/felga skinuta i odnesena kod vulkanizera i onda je vracena na motor i od onda poskakuje na startu
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
Prije jedno sat vremena sam se vozio i sad mi nista ne poskace , stavio sam ga alfa onako kako si reko na nogaru i postepeno davo gas dok ne krene kretat i trese se onako, ko kada i krece normalno
Citat: SQILLER - 06 Ožujak, 2013, 18:33:28Prije jedno sat vremena sam se vozio i sad mi nista ne poskace , stavio sam ga alfa onako kako si reko na nogaru i postepeno davo gas dok ne krene kretat i trese se onako, ko kada i krece normalnoda pogodim..prije skidanja felge si staru gumu zapalio ?
ima veze ako si palil gumu jer se onda spali i zvono i kuplung,od pregrijavanja se zvono zna malo izbacit pa trza pogotovo kod kretanja!