Nisam siguran jesam li popljuvao Pirelli EVO22 zadnju gumu na Elystaru, to sam kupio novo prije par mjeseci.
Guma me razocarala vec prvog dana, po prvoj kisi, i kako mjeseci odmicu sve vise.
Evo, nakon kisnih dana, ceste su isprane, suho je i topl. Ali ja j**** mater tom govnetu od gume sve vise,pa ne mogu se vise voziti normalno jer klizem u svakoj voznji vise puta, a pocepa mi je slajdrati!!!!! Na skuteru od 50ccm purejet koji ima moc. Pa j#bo ti pas mater u picku, kupis novu gumu i imas klizaljke. j**** ti mater, da sam pocetnik vec bi se spi*kao. Kakvo djubretarsko smece, e nece me Pirelli nikad vise vidjeti.
A sad pozitivna prica s garancijom.
Evo vec godinama odradjujem gume na svemu kod Scrbica, to vam je onaj vulkanizer za kamione kod bivseg Vulkala u Resniku, ulica Resnik II 13A, 10000, Zagreb.
Ekipa uvijek samara i kad god sam dosao uvijek nadju vremena za skuter gume, nisu mi jos sjebali felgu, a imaju i kratke ventile za skutere.
Sad je novost da imaju balansirku, i to onu fensi s lezajima
Danas namontirao gume, stabili na balansirku i posao odradjen brzo
Montaza je 20kn ukljucujuci skidanje stare gume, balans 20kn.
Rade do 20h i kad god banem nikad nisam dugo cekao jer stalni samaraju kamione i aute, a za skuter ce ti uvijek uskociti
Bridgestonku nie trebalo balansirati jer se ne mice niti milimetra.
Ventili su kraci od originalnih