eo da ne otvaram novu temu...
Propišala mi je vodena pumpa nakon 2000 km i stvarno me nervira,i odlučia sam stavit el.bosch pumpu i bit miran i izvadit i vodenu i uljnu...nego zanima me šta učinit nakon stavljanja el.pumpe,jeli se može izvadit vodena koja je već u njemu cila bez rastavljanja blokova (žao mi je jer su ležajevi radilice i semerinzi promjenuti prije 2000km),i šta učiniti s rupom koja ostane na mjestu stare vodene pumpe,jeli je treba začepiti nekako i kako? hvala
EDIT: ipak treba rastavljat blokove jer se nemože propela izvadit bez rastavljanja blokova kao što vidim po vašim odgovorima u ovoj temi,pošto vadim vodenu,tako da cu onda minjat i lezajeve i semeringe radilice,semeringe cu uzet corteco viton u piaggia a lezajeve u banka u st..
Ipak još dva pitanja :
1.Kako začepit rupu od vodene kad je izvadim?
2.Jel treba šta napomenit kad budem uzima lezajeve osim NTN JAPAN 20X52x12 čelični kavez,ili ako nebude ntn onda SKF FRANCE ISTE DIMENZIJE BB1-3055B (C3)?
a jedan clan sa foruma mi kaže da ostavim vodenu u bloku da ne rastavljan blokove i da onda necu ni tribat začepit rupu,jer ako je spajam kroz blok onda da cu trebat rastavljat blokove,a gdje da je spojim da radi normalno a da ne rastavljam blokove?
i sad šta da radim?