moreš reć..samo kaj moje trvrdnje su potkrepljene činjenicama a tvoje nisu kad ni neznaš za ništ drugo osim cajki
da jesu,također bi dobile i priznanja svjetska i nagrade,uvrštena u svjetsku opću kulturu i umjetnost,svirala bi u jinglovima za reklmae itd itd al od svega toga 0 bodova..
'to kaj ja slušam' je muzika.žanorva ima masa i o tome morem raspravljat s nekim ko kuži muziku a ne onom kome to služi da se vikendom pijan baca na koljena i diže ruke u zrak
rekoh i istočnjački melos ima svojih kvalitetnih tekstopisaca i protiv tih nebum nikad ništ rekel ali npr jedna ceca četnjikuša i njoj slične izmišljene pevaljke,nisu muzika.
de steef dobro je...
sta meni znači u zivotu jesu dobila svjetska priznanja ili nagrade,boli me za to...sve pjesme koje slušam,slušam jer guštam u njima...a to sto misliš da vani pijan klečim na koljenima i kerim se to se isto varas,recimo sada ih upravo slušam...jesam sada pijan negje vani?Nisam,slušam ih jer ima strava dobrih stvari i jednostavno ih volim slušati,kao sto i ti slušaš to svoje....
i nisam zatucan da slušam samo cajke,domaće ofkors,Halid i Hanka Paldum su must have i da ne nabrajam sad dalje...mogu poslusati house/techno jos nekako..
ugl. sto se tiče cajki bazirem se na one iz 85. g dok smo svi bili jedno iliti Jugoslavija,duet Ilića i Brene je strava dobar,i onda nitko nije govorio ona je četnikuša ili slično,nakon rata se sve promjenilo,logično...
nek sluša tko sta oće,vec sam se davnih dana prestao svađati oko toga ko sta sluša