Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Imam slicno pitanje, zelim kupiti malossi red sponge za malaguti f12, eh sad me zanima kako najbolje ustelati smjesu...karb je dell 12mm (gl. dizna 78) ?
Da, ali stalno mi airbox bude vlazan i cuje se na benzin, zbog ceg je to, u manualu pise da max. dizna treba biti 78 kao sto je sada kod mene?
karb je ispravan, jel moguce zbog tog sto je dizna max. a filter obicni, mozda kroz filter nije prolazila dovoljna kolicina zraka, zato msm uzetu red sponge
problem je u tome sto nisam uspio nigdje naci serijski filter, pa sam uzeo od keewaya , morao sam ga rezati jer je bio malo veci....A neznam kako izgleda ta lulica, ako imas sliku...
Evo ovako stavia bi u vxr-a red sponge pa me sad zanima jel bi trebalo stavljat veću diznu i poštelovat karb ili bi mogao samo zamijeniti da ništa ne diram oko karburatora?
Mislim samo na spužvu, evo slika airboxa http://www.pedparts.co.uk/c/products/sm/aerox-standard-airbox-1480-p.jpg
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
dakle da pokusam bez nje voziti, a zanima me kada budem stelovo karb tj. smjesu, ( sa red sponge) ...Koliko bi trebao voziti skuter da bi mogao po svjecici vidjeti je li smjesa uredu...