Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: nidjo180sp - 19 Kolovoz, 2013, 11:39:00esi mi dobaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA evo da se i javim,po meni bolji SH nego prosle godine,odlicna ekipa i odlicna organizacija,svaka cast MS team upoznal neke nove ljude,za neke nisam ni znal da su dosli jer su se valjda bojali doc pozdravit da nebi morali cugu platit petak i subota zurka na najjace,kak bi kiza rekel,dobro nas je odnjelo nedelja drag i utrke super prosle,ja zadovoljan vidimo se u novoj raci ovaj vikend EDIT: hvala nenadu na mineralnoj vodi koju mi je dal na startu draga da nalijem u motor i decku na startu druge utrke,ne znam tocno kak se zove Ti si mene spašavao noć prije sa vodom tako da sam ti se morao odužiti
esi mi dobaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA evo da se i javim,po meni bolji SH nego prosle godine,odlicna ekipa i odlicna organizacija,svaka cast MS team upoznal neke nove ljude,za neke nisam ni znal da su dosli jer su se valjda bojali doc pozdravit da nebi morali cugu platit petak i subota zurka na najjace,kak bi kiza rekel,dobro nas je odnjelo nedelja drag i utrke super prosle,ja zadovoljan vidimo se u novoj raci ovaj vikend EDIT: hvala nenadu na mineralnoj vodi koju mi je dal na startu draga da nalijem u motor i decku na startu druge utrke,ne znam tocno kak se zove
Citat: cosa_wp - 20 Kolovoz, 2013, 15:36:45Citat: nidjo180sp - 19 Kolovoz, 2013, 11:39:00esi mi dobaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA evo da se i javim,po meni bolji SH nego prosle godine,odlicna ekipa i odlicna organizacija,svaka cast MS team upoznal neke nove ljude,za neke nisam ni znal da su dosli jer su se valjda bojali doc pozdravit da nebi morali cugu platit petak i subota zurka na najjace,kak bi kiza rekel,dobro nas je odnjelo nedelja drag i utrke super prosle,ja zadovoljan vidimo se u novoj raci ovaj vikend EDIT: hvala nenadu na mineralnoj vodi koju mi je dal na startu draga da nalijem u motor i decku na startu druge utrke,ne znam tocno kak se zove Ti si mene spašavao noć prije sa vodom tako da sam ti se morao odužiti frende,fala ti ko bratu imas cevape i pivu kad se vidimo sljedeci put
Citat: nidjo180sp - 20 Kolovoz, 2013, 23:23:06Citat: cosa_wp - 20 Kolovoz, 2013, 15:36:45Citat: nidjo180sp - 19 Kolovoz, 2013, 11:39:00esi mi dobaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA evo da se i javim,po meni bolji SH nego prosle godine,odlicna ekipa i odlicna organizacija,svaka cast MS team upoznal neke nove ljude,za neke nisam ni znal da su dosli jer su se valjda bojali doc pozdravit da nebi morali cugu platit petak i subota zurka na najjace,kak bi kiza rekel,dobro nas je odnjelo nedelja drag i utrke super prosle,ja zadovoljan vidimo se u novoj raci ovaj vikend EDIT: hvala nenadu na mineralnoj vodi koju mi je dal na startu draga da nalijem u motor i decku na startu druge utrke,ne znam tocno kak se zove Ti si mene spašavao noć prije sa vodom tako da sam ti se morao odužiti frende,fala ti ko bratu imas cevape i pivu kad se vidimo sljedeci put Frende znam da sam ti ja sipo i to original jana voda hahaha a nemam cevape
potpuni show... sexy braća također su me oduševila.... cosa također, iako mu GP1 neideeeee
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: Drnda-1 - 20 Kolovoz, 2013, 22:04:23potpuni show... sexy braća također su me oduševila.... cosa također, iako mu GP1 neideeeeejel bio koji skuter da je po tvom isao? osim one zelene pežole cosin derbi bolje ni ne može ic za serijsku mašinu
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Jedino neka svijetlo plava pohabana srka je izuvala iz kopački, čoeče
Jedino neka svijetlo plava pohabana srka je izuvala iz kopački
Citat: igor.sb - 21 Kolovoz, 2013, 16:38:44Citat: Drnda-1 - 20 Kolovoz, 2013, 22:04:23potpuni show... sexy braća također su me oduševila.... cosa također, iako mu GP1 neideeeeejel bio koji skuter da je po tvom isao? osim one zelene pežole cosin derbi bolje ni ne može ic za serijsku mašinu da, od krizanovica nrg, samo malo start cudan... ali on je stelao po sebi ipak... uglavnom, ide vecina lijepo... samo kad je antonio stao sa tajfunom bb uz gp1 i do nekih 80 bili za pola duzine isti, razocarao sam se... mislio sam da bi to trebalo i bolje