Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Je.
Citat: rakitje00 - 29 Lipanj, 2008, 10:36:46jel zna ko ,jel na zadnjoj slici ---CDI---Jel ti imas na skuteru alarm i daljinsko paljenje?
jel zna ko ,jel na zadnjoj slici ---CDI---
Citat: Giz - 29 Lipanj, 2008, 11:30:26Je.Onda je to centralna jednica od alarma i zvucnik.A CDI bi trebao biti na desnoj strani, otprilike na istoj poziciji.
vratio se nakon nekog vremana jer mi krepo komp,evo stigle karbonske usisne lamelice od stage6,i podigo sam spojler zadnji tak da izgleda ko na speedfightu2 a ne onak ravni sa je...
Citat: rakitje00 - 15 Srpanj, 2008, 19:50:02vratio se nakon nekog vremana jer mi krepo komp,evo stigle karbonske usisne lamelice od stage6,i podigo sam spojler zadnji tak da izgleda ko na speedfightu2 a ne onak ravni sa je...kolko para te ispao to tjelo lamela sveukupno s postarinom carinom i cijenom
Sto ce ti karbonske lamelice na serijali? Sa metalnima imas najbolji odaziv na gas
to si kupio od daria kaj je vozio f12 sredjeni ak se ne varam,on je prodavo takav usis
Ako sam dobro razumio, ti tuniras serijalu a na skuteru jos imas tvornicke blokade