Aha,okej.. i nema smisla stavljat 20.5 karburator sad na trophya? Znaci tvoje preporuke za buducnost bolje kvacilo,kajla, i linearna polutka. Bilo je pricanja da pase s morini masine
pase, samo treba pronac
ja sam davno sasvim slucajno naletio na malossi 128mm polutke po vrlo povoljnoj cijeni, mada tada nisam ni znao sto sam kupio
ali nisam jos vidio da je netko nasao remen odgovarajaucih dimenzija da stoji u polutkama 100% kako bi trebalo bit
posavjetuj se s ovim deckima sto su to probavali
mmario je rekao, da je znao u pocetku koliko znaci ta linearna polutka da bi je kupio odmah nakon auspuha i varia, cak i prije kita
ja sam jednom decku slozio piaggio 128mm, od starih piaggio modela, i na nju je kupio bgm linearnu i overrange remen, tako da je dobio citav overrange za dosta povoljnije
netreba ti 20,5 umjesto 19, jer ga je kazu teze nastelat, zasto i kako nemam pojma, osobno nisam ga koristio, bio je na sp-u dok je bio stock, kasnije je ustupio mjesto keihin-u 28
osobno nebih isao na neko preveliko nabudivanje, ostao bih na trophy-ju koji je fino slozen za svaki dan, i naravno sa airbox-om
ali tvoj skuter, tvoja lova, tvoja odluka
ti na kraju odlucujes, a mi smo tu da pomognemo koliko mozemo