Neznam trollaš li, pa idem za svaki slučaj odgovoriti, nasjeo sam i na gore od ovoga...
Je, ti valjčići (ala prijenosni dyno) su se počeli koristiti unazad par godina, u svakom većem gradu ti
svake sezone sa njima zaustavljaju skuteraše i testiraju. Nakon što nalupaš 70-80km/h, skidaju table,
opale ti globu, a ti vraćaš blokade i takav odlaziš na vanredni tehnički ako želiš opet imati regan skuter.
Visinu kazne ti ne znam točno, znam da je veća od cijene mog skutera (nije puno, ali si ne mogu to
priuštiti), pa pazim da ne naletim na njih. Otprilike znam gdje u gradu mogu stajati, pa u špici sezone
koristim sve male uličice da ih zaobiđem. Do sada se to pokazalo efikasnim.
Uglavnom, zaobilazi ih u jako širokom luku, kada čuješ gdje bi mogli biti, pretvori se u Nik Praskatona i
iskombiniraj neku putanju kojom ćeš ih zaobići (ili kuda ne mogu za tobom). Realno gledano, oni su nam
(nama sa skinutim blokadama i ne-daj-Bože nakitanim skuterima) najveća opasnost za najveću globu,
ali, budimo realni, svi dobro znamo šta radimo kada se uhvatimo čeprkanja po skuterima. Nisu oni u krivu.