Ovdje sam da naucim,a pomalo sam poceo citati i Grahama bella da bi neke stvari koje mi nisu jasne bolje upoznao... Kit jos nisam kupio zato sto se imam volje zezat sa serijskom termogrupom,znam da od toga nema srece,ali eto.. Od nekud se mora poceti. A i inace bih volio srediti motor od 50ccm da ide sasvim lijepo...Nije meni samo stavit' ZX-a i multivar...Zelim jos nesto sam napraviti zato sto sam takav...
Sebe smatram kao pocetnika i zato mislim da je sad dovoljno ceprkati oko ispuha...Znam koje su lose strane turpijanja pedesetke,sve sto je drnda rekao...Motor trosi,dere se,ali mislim da moze ici bolje i to je jedan od razloga zasto ovo radim...Kad me vise ne bude zanimalo turpijanje 50tke,onda kupim kit...A ko' zna,mozda i kit ako budem tada imao dovoljno znanja i iskustva,pozelim poturpijati,ali o tome jos ne razmisljam... Znam da cete mozda rec sad da sam budala sto se zezam sa pedesetkama,ali proc' ce i to
Inace mi je vec dosta svega...Motor nisam vozio preko 2 mjeseca i zelim ga provozati...Cekam dihtunge i jos neke sitnice,pa bi to trebalo vrlo brzo biti
Btw. Samo pisite,ne spamate... Nadam se da i ja mogu ovdje nesto priupitati kad mi nesto ne bude jasno?