Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Gle, nemoj sada sve gledati tako crno i pesimistično, radi se o grešci jedne osobe, ne svih nas. Ljudi koji rade i pogriješe s vremena na vrijeme, to je normalno. Normalno je i istupiti i stati iza svojih djela, ja sam uvjeren da će se i to dogoditi. Desilo se i to najvjerojatnije slučajno, to ne znači da moderatori mrze druge članove foruma, nismo tu da vam zagorčavamo živote i ne kujemo planove kako da vam upropaštavamo teme i projekte. Pokušavamo održati forum preglednim i na razne načine izgladiti sukobe te vas oblikovati u forumski pismene ljude. Ima tu još dosta zadataka, tako da i nije toliko teško za shvatiti kada netko napravi grešku. Napravio ju je čovjek od krvi i mesa, jednak svima nama. Nije valjda toliko strašno da ima kao posljedicu gubitak vjere u moderatore (kao, do sada jako cijenjenih?)? Nego, odi si u temu, prepravi si link u prvom postu (ili ću ti ja to napraviti, ako ti se neda) i život će opet imati smisla, ptice će pjevati a mi paliti gume i maloljetnice
da se i ja javim nisam ni ja obriso a pogotovo ne jer je tema o baotianu.... GY6 in <3
istrazit cemo ovo !..ako je neoprezna brzopleta greska - ispricavam se u ime foruma i nemoj zamjeriti