grumer.hr je vlasnik pa neka on odgovori na to pitanje, iskreno niti neznam točno cifru, ali znam da se radi o možda par sto kuna, govorim samo za kit.
Da, može se, samo uvijek se tu vidi razlika u kvaliteti, recimo šarafe sam danas morao rezati da bih otvorio čašicu plovka i došao do dizne, airbox je pukao kao što puca na svima, kurbla užasno škripi i eto samo par godina koliko je star skuter već je sva pohrđala.
Danas sam pronašao i brtvu u njemu koja je ubiti zatvorena. Stakalce tj plastikica od sata je sva izblijedila. Znam za jedan slučaj, doduše taj Baoatina je star već možda i desetak godina, jedan od onih prvih koji je došao na naše tržište i na njemu je izblijedilo to stakalce od sata da sat uopće više ne vidiš a skuter je garažiran. A isto tako znam za jednog otprilike su istog godišta pa mu stakalce i nije toliko izblijedilo. Koliko god on malo trošio i išao dobro, uvijek je to kinez.
Imaju kinezi stvari koje su možda i kvalitetnije i od japanaca i njemaca, ljudi to neznaju, samo kinezi takve stvari ne žele izvoziti nego drže za sebe a "smeće" prodaju nama.
Popravljao sam ih razne, jbg, prijatelji su to kupovali, neki su išli 100 ili 2000km pa se razletili, a neki sada imaju 20000km i još idu nakon brojnih padova. Održavam jednog koji ima 7000km i od prvog dana ga ja održavam, imao je lakši pad, popucale sve plastike, mažen je i pažen i ide još uvijek dobro. Nije kao prvog dana ali izgleda veoma uredno i veoma lijepo ide i malo troši. Govorim za 4t. Prijatelj ima 2t kineza s 3000km i nekad jednostavno ne želi upalit i nemožeš ga upalit. Zna se blesirat na leru, seger na kurbli je jako oslabio i utor na vratilu je jako plitak i to zna često otpasti pa onda riba po ventilatoru na variomatu, ukratko bude ne upotrebljiv za vožnju. A još ni blokade nisu skinute.
Stvarno je lutrija pogoditi dobroga.