ko je rastavljao minarelli uljnu vidit ce da izbočenje na kapici upire u iglicu koja je dalje spojena na pumpicu koja pumpa ulje...
za pojacat uljnu, ta kapica se digne, izmjeris koliko je trenutno udubljenje, stavi se udubljenje na nesto suplje neku gedoru i slicno, te s necim tupim samo udubi...
neznam konta li ko, al 'srećom' ima u mene par blokova, skinut cu neku uljnu pa napravit FAQ u petak il kad stignem...
sto se plasticnog zubcanika tice, pojede se i na serijali majstorima sto ga ne podmazu ili stoji s original mašću iz 98'...nanovo podmazan trpi pun racku okretaja on nije nikakav problem u minarellija...
a to za ulje..umene je na kina masini s pumpom na sajlu bacalo malo vise ulja pa bi mi s polu sintetikom nakon mjesec dva vozanja skuter oslabio totalno jer bi se ispuh na cilindru napola zacepio od izgorenog ulja a bilo bi svacega i na glavi i na celu klipa...na minarelli masini s minarelli pumpom cilindar dobiva crtice na polusintetici, dakle trazi ili full sintetiku ili izbacit uljnu...ili sto sam ja prije radio, na 4l goriva jos samo 0.05l ulja u rezervar i gonjaj selma...