Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
meni se jednom desilo da sam nakon 5mj dobio paket, bog zna di se skrivao cijelo vrijeme, naravno nakon mj dana sam se zalio prodavacu i trazio novce nazad koje sam i dobio, i nakon jos 2 i pol mjeseca eto meni te stvari. :
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Nema trackinga Poslao je lik opet paket jucer u svome trosku,pa se nadam da ce ovaj stići
Kupujem mobitel 150$. I sad jel se isplati da rečem ovome što šalje da stavi vrijednost 20$ i da pošalje kao lažni račun unutar paketa na tih 20$ tj. jel mogu ikako nadrapat zbog toga ako se otkrije? Il ako se otkrije mi naplati samo normalnu carinu za tih 150$? I to je to?
Par pitanjaPlaca li se carina i te gluposti?
ne vrijedi ti lažni račun.... no postoji jedno riješenje... ukoliko se dogovoriš sa prodavačem da ćeš mu uplatit 20$ i onda naknadno još 130$ i nek on ubaci taj "lažni" od 20$ i onda i ti možeš na carini priložit sa paypala stvarni/lažni i još nek navede da je aukcija...ali ja se nebi zajebavao jer će onda ovi sa carine dat mobitel na špediciju da ga procijene pa će te izać skuplje pita od tepsije...naruči si sa pandawill-a ili bangdong-a (neznam sad koji je 100% nađi na drugim forumuma) i kod njih je situacija takva da se kupljeni proizvod šalje u jednu od europskih država gdje imaju sjedište i onda ti paket stiže iz članice EU i nema zajebancije oko carine i inih stvari
25.9.2013. 15:49:00 SINGAPORE SINGAPORE SO5 Insert item into bag 30.9.2013. 10:09:00 CROATIA ZAGREB 10003 Receive item at office of exchange (Inb) 30.9.2013. 12:27:00 CROATIA ZAGREB 10003 Insert item into domestic bag 30.9.2013. 14:08:00 CROATIA 10805 Zagreb CUV Send item to customs (Inb) 30.9.2013. 14:08:00 CROATIA 10805 Zagreb CUV Receive item at location sto mi je sljedece za ocekivati?
izgleda da nije, danas status invoice missing, izleda da cekam da mi postom stigne zahtjev za racunom da im posaljem, znaci ipak nece tako brzo, a i naplatiti ce mi dosta sigurno
da, o tome mobu se radi, btw, nema vise odlaska osobno, sada je sve samo putem poste ili maila... sve platis postaru pri pouzecu
....