po meni neisplativo uzimat samo rolice s webshopa jer s poštarinom izađe prek 100 kn,a u dućanu su ostale od 60-80...
neće napisat od kud je pa da mu neko predloži neki dućan u blizini,pa nek naručiva onda...
baš .. nek se muči onda..
Znam gdje ih imam za naručiti/kupiti, bez brige, nego sam mislio još neke stvari uzeti preko webShopa pa ono kad već uzimam nek uzmem sve skupa, jer ovako u dućanu kaže lik za tjedan dana, pa opet za tjedan... pa nemam volje ići 5 puta po ovo,ono...
da se nadovezem na pitanje iz teme...
samo sam rms isprobal,i kod njih me zivcira dok ih izvadis nakon 100 km,izgledaju koda imaju 10000 km i koda su bile zapecene u dnu variomata cijelo vrijeme...
ove ostale koje sam koristil:malossi,polini,leovince,adler - nakon puno km,izgledaju ko nove...
ako imaš multivar,nemoj ni promišljat na rms jer bude ih uništil nakon 1000 km...pogotovo ako se gramaza ne pogodi...
Ma hebeš onda sve skupa ako su slične... Neću riskirati... Što se tiče RMS-a, prvo bude sve ok i nakon određenog broja km ih moram skidati, čistiti njih i variomat i kad ih vratim opet ide ok nekovrijeme, pa opet počne zahebavati pa opet ista rutina tak da ne znam, a sad više ni to ne pomaže... Ono jesu okrugle, nisu zdeformirane kao šta zna bit kod nekih, ali, šta ja znam... I ona plastika sva istrošena/izlizana u 1000km
Sa Piaggio original nikad takvih problema niti se nakon 10k km vide ikakvi znaci izlizanosti