Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Na PHBG 21 jel se smanjuje ili povecava zrak kada se priteze???!!!
Ja znam da je za 17.5 kada okrenes u desno, onda smanjujes zrak.
Nabavio sam neki 17.5, al djeluje puuuno jednostavniji, moj ima vise rupa za usis, provrta ovog onog...Nemam vremena preko tjedna, sad za vikend cu sve isprobati.
Nadam se da neces cuti "zaribala masina", vec se nadam da ces cuti " moj trosi manje od tvog"
Mislim da ova druga 17.5-ica koja treba ici ima taj vakum. Moj frgic to nema, znaci da je zatvorim.Sutra idem izvagati stare rolice pa cu vidjeti na cemu sam. Uzeti cu za 0.5g. teze od starih.Ove od 7g. su uzas, samo je prednost sto trosi koji dec manje i veca je kranja i manje se vrti.
pitanje je bilo retoricko...
Citat: Mr J - 15 Studeni, 2006, 20:58:46pitanje je bilo retoricko... onda ti pitanje nije baš na mjestu...pozdrav
Citat: AeRRox - 17 Studeni, 2006, 00:16:42Mislim da ova druga 17.5-ica koja treba ici ima taj vakum. Moj frgic to nema, znaci da je zatvorim.Sutra idem izvagati stare rolice pa cu vidjeti na cemu sam. Uzeti cu za 0.5g. teze od starih.Ove od 7g. su uzas, samo je prednost sto trosi koji dec manje i veca je kranja i manje se vrti.ako ti se manje vrti onda trebaš lakše a ne teže rolice.. sa lakšima će se više vrtit..