I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
a ja sam stavio jednu....malu
Citat: ivanm - 14 Kolovoz, 2012, 09:18:58a ja sam stavio jednu....malu valjda je mala u redu, ja kad sam imao samo jednu, bacala me na suprotnu stranu....ove kromirane čujem da su pitomije, drago mi je da da i one povećavaju krajnju.....
stavio sam ju radi stylinga, priče o naljepnicama i tuningu ne slušaju više ni male bebe..
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
A ovaj aerox je, majke ti, isti ko i prije 3 leti, mora da je vlasnik dotičnog jako nemaran
Citat: dhorvat - 14 Kolovoz, 2012, 10:59:29A ovaj aerox je, majke ti, isti ko i prije 3 leti, mora da je vlasnik dotičnog jako nemaran Ne seri, nema vise naljepnica U planu je lakiranje u skorom vremenu
Citat: marko_AeRoX - 14 Kolovoz, 2012, 11:12:25Citat: dhorvat - 14 Kolovoz, 2012, 10:59:29A ovaj aerox je, majke ti, isti ko i prije 3 leti, mora da je vlasnik dotičnog jako nemaran Ne seri, nema vise naljepnica U planu je lakiranje u skorom vremenu U...?
Citat: dhorvat - 14 Kolovoz, 2012, 11:15:03Citat: marko_AeRoX - 14 Kolovoz, 2012, 11:12:25Citat: dhorvat - 14 Kolovoz, 2012, 10:59:29A ovaj aerox je, majke ti, isti ko i prije 3 leti, mora da je vlasnik dotičnog jako nemaran Ne seri, nema vise naljepnica U planu je lakiranje u skorom vremenu U...?Ne znam ni sam... Prešareno je i s druge strane je ogreban jer sam roknul početkom godine... Vjerojatno bude crveno / bijelo, crveno / crno... Najvjerojatnije slično ovome... Daj mi nabavi "Z" plastike ako znaš koga da prodaje...
Citat: marko_AeRoX - 14 Kolovoz, 2012, 11:17:30Citat: dhorvat - 14 Kolovoz, 2012, 11:15:03Citat: marko_AeRoX - 14 Kolovoz, 2012, 11:12:25Citat: dhorvat - 14 Kolovoz, 2012, 10:59:29A ovaj aerox je, majke ti, isti ko i prije 3 leti, mora da je vlasnik dotičnog jako nemaran Ne seri, nema vise naljepnica U planu je lakiranje u skorom vremenu U...?Ne znam ni sam... Prešareno je i s druge strane je ogreban jer sam roknul početkom godine... Vjerojatno bude crveno / bijelo, crveno / crno... Najvjerojatnije slično ovome... Daj mi nabavi "Z" plastike ako znaš koga da prodaje...Ak ti se sviđa crveno crno bijela kombinacija onda ovak nekaj ali bez naljepnica:
U planu je lakiranje u skorom vremenu
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: marko_AeRoX - 14 Kolovoz, 2012, 11:12:25U planu je lakiranje u skorom vremenu de nek bude ovako brutalan je
Jedino kaj je lakirana i Z plastika i to je lijepo dok traje. Suvozač to brzo zguli